"NISAM NAČITANA, ALI SAM PREPAMETNA" Hit izjava Slađe Poršeline u Eliti, ovo će vas dovesti do suza!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dubokoumna komunikacija elitnih takmičarki postala viralna stvar na internetu!

"NISAM NAČITANA, ALI SAM PREPAMETNA" Hit izjava Slađe Poršeline u Eliti, ovo će vas dovesti do suza!

Foto: ST/Nikola Mutić

Slađa Lazić

Tokom večeri Milica Veličković imala je potrebu da priđe Slađi Lazić Poršelini, kako bi sa njom vodila dijalog na temu ko je koliko pametan u rijalitiju ,,Elita". Slađa je poznata po mnogim viralnim izjavama, o kojima se i danas priča i prepričava, pa je večeras imala još jedan urnebesan biser. 

Naime, dok je večerala sa Anitom Stanojlović, Slađa je vodila polemiku sa Milicom, te iznela šok biser, a to je da ona nije inteligentna, nego prepametna, što je postalo već viralna rečenica na društvenim mrežama. 

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Poršelina i Milica Veličković

 

- Je l' ti za sebe smatraš da si inteligentna? - upitala je Milica Veličković. 

- Ne inteligentna, nego prepametna! Nisam načitana, ali sam prepametna! Nikad nisam ispala glupa, ni u odnosima, ni ovako - rekla je Slađa. 

Anita se nije uključivala u razgovor, jer je imala pametnija posla. Naime, ispred nje se nalazila njena simpatija, Anđelo Ranković, koji je u tom trenutku vredno trenirano, te je Anita imala važnija posla i sve vreme skenirala njegove mišiće po delu. 

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Poršelina i Anita Stanojlović

 

Inače, mnogi takmičari osuđuju Anitino ponašanje jer prema Matoroj nema ni gram empatije, niti razmišlja kako se njena supruga oseća dok gleda kako ona flertuje sa Anđelom i provode skoro svaki dan po ceo dan zajedno. Stanojlovićeva je takođe priznala da prema Matoroj više ništa ne oseća, da je ne voli i da je srećna što će nastaviti dalje, kao i da se nada da će ući u vezu sa Anđelom, pošto je otvoreno pred svima rekla da bi bila sa njim, ako on to poželi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading