POKOJNI MIHAILO BIO U LOŠIM ODNOSIMA SA ENOM: Svim srcem navijao za Janjuševu vezu sa Majom, za bivšu snaju nije želeo ni da čuje!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Janjušević je podržao vezu Janjuša i Maje Marinković, sa Enom nije ostao u dobrim odnosima, nakon njihovog razvoda.

POKOJNI MIHAILO BIO U LOŠIM ODNOSIMA SA ENOM: Svim srcem navijao za Janjuševu vezu sa Majom, za bivšu snaju nije želeo ni da čuje!

Foto: ATA Images, Pink

U tragičnom obrtu sudbine, Mihailo Janjušević, rođeni brat poznatog učesnika rijaliti programa "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svojoj 27. godini. Detalji ovog samoubistva još uvek nisu poznati, ostavljajući javnost u šoku i neverici.

Mihailo je pronađen je mrtav, kako nezvanično prenose mediji, a detalji samoubistva još uvek nisu poznati.

Mihailo nije bio u kontaktu sa braćom, Markom i Borisom, a pokojni Janjušević retko se oglašavao povodom dešavanja u rijalitiju, pa je tako samo jednom prokomentarisao Janjuševu vezu sa Majom Marinković.

Naime, on je otkrio da podržava Maju, te da je svaka Janjuševa buduća devojka bolji izbor od bivše snajke, odnosno Ene Janjušević:

- Digla se velika medijska prašina o mom storiju, gde sam napisao da je Maja bolja snajka od prošle. To stoji. Sve što sam hteo da kažem na tu temu, napisao sam u tih nekoliko reči - istakao je na početku razgovora za Kurir Mihailo Janjušević, pa dodao:

- Niko iz moje porodice nije ostao u korektnim odnosima sa njom i zaista ne želim da više komentarišem o njoj.

Drugi Janjušev brat, Boris, takođe nije razgovarao sa Mihailom, a ovo je bilo njegovo poslednje obraćanje rođenom bratu:

- Verovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam četiri godine danas slavi 25 godina... Poslednja slika sa njim otkako me je nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan buraz, volim te - napisao je tada Boris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading