PROCURILE VRELE FOTKE NOVOG UČESNIKA ELITE: Uroš Rajačić puca od SAMOPOUZDANJA - učesnice će odlepiti kad vide šta KRIJE ispod odeće! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi učesnik "Elite" je sinoć privukao veliku pažnju, a ispod odeće krije mišićavo telo!

PROCURILE VRELE FOTKE NOVOG UČESNIKA ELITE: Uroš Rajačić puca od SAMOPOUZDANJA - učesnice će odlepiti kad vide šta KRIJE ispod odeće! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Rajačić

Sinoć su u "Eliti" održane emisije "Vanredno ubacivanje" i "Pitanja novinara", a u Belu kuću se uselio novi učesnik Uroš Rajačić. Na samom početku je otkrio da mu je od malih nogu predodređeno da bude poznat i slavan, kao i da će se za to izboriti.

Uroš je priznao i da se profesionalno bavi boksom, kao i da ima kratak fitilj, pa da se zbog toga plašio da se upusti u rijaliti avantur. Kako je istakao, imao je samo dve ozbiljne veze u životu, a poslednju je raskinuo i zbog toga što se dugo pripremao za rijaliti učešće, što njegova izabranica nije odobravala.

Republika

Foto: Instagram.com

Uroš Rajačić

Bokser je odmah privukao pažnju nekoliko devojaka, kako zbog svog samouverenog stava, tako i zbog fizičkog izgleda. Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram često kači golišava fotografije, na kojima se hvali svojim telom.

Ovaj učesnik dolazi iz Pančeva, poznaje Mateju Matijevića, a kako je otkrio, njegov otac je slavni muzičar.

Republika

Foto: Instagram.com

Vrela fotka Uroša Rajačića

- Meni je predoređeno da budem slavan. Ja sam išao na boks, otac mi je bio veliki muzičar, ali nisam to hteo da pokazujem. Smatram da mi je slava predodređena - rekao je Uroš i dodao:

- Ja ceo život pokušavam da se ugasim i nisam uspeo. Tako da ni u unutra se neću ugasiti. Ja sam zato i došao, sviđa mi se taj adrenalin. 

- Ljubomoran sam, ali na drugi način. Ono što je moje, ne sme niko da mu priđe. Čuo sam se sa Matejom Matijevićem, dao mi je vetar u leđa za ulazak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading