ANELI I JANJUŠ SMISLILI IME ZA BEBU: Evo kako će im se zvati ćerkica, skovali PLAN

Autor: P. R.

Zadruga

08.12.2023

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže još jedna naslednica!

ANELI I JANJUŠ SMISLILI IME ZA BEBU: Evo kako će im se zvati ćerkica, skovali PLAN

Foto: youtube.com/pink.rs

Ljubavni par rijaliti programa "Elita", Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, otišli su korak dalje kada je njihova romansa u pitanju, te su tokom razmenjivanja intimnih dodira u kući Odabranih doneli važnu odluku, te odlučili koje ime će dati njihovoj ćerkici.

Naime, tokom razgovara, Janjuš je izrazio svoje oduševljenje imenom Leoni koje je Ahmićeva izabrala, te joj stavio do znanja da će joj pomagati oko deteta, kada ono bude došlo na svet.

- Leoni znači, a kako ćemo je zvati - pitao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli

- Po imenu, moja mama uvek daje deci nadimke, ali ja to ne volim... Da li ti se sviđa Leoni Janjušević - rekla je Aneli.

Sviđa - rekao je kratko bivši košarkaš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli

- Hoćeš pomagati oko bebe - bila je znatiželjna Ahmićeva.

- Hoću, sve - potvrdio je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli

Podsećanja radi, nedavni događaji u "Eliti" su potpuno promenili perspektivu gledaoca kada je veza između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić u pitanju. Nakon skandalozne svađe koja ih je nedavno razdvojila, njih dvoje su iznenadili mnoge odlukom da ipak nastave svoju romansu. Ova vest je izazvala veliko interesovanje i spekulacije javnosti.

Naime, Aneli i Janjuš danas su uhvaćeni kako provode popodne u intimnim trenucima u kući "Odabranih". Kako su kamere zabeležile, njih dvoje su ležali u krevetu, a Marko je bio preko Ahnićeve, da bi se potom "srolali", tj. rotirali, a starleta je završila na njemu. Ova neobična situacija ih nije sprečila da se nežno grle i ljube, pokazujući javnosti svoju strast i naklonost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading