PO SVAKU CENU ŽELI DA BUDE GOSPOĐA JANJUŠEVIĆ: Aneli tražila Janjušu da je zaprosi, on najavio GALA SVADBU!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli i Janjuš su dogovorili svadbu, ona ne može da dočeka.

PO SVAKU CENU ŽELI DA BUDE GOSPOĐA JANJUŠEVIĆ: Aneli tražila Janjušu da je zaprosi, on najavio GALA SVADBU!

Foto: shutterstock, ST/Nikola Mutić, ST/Dragan Kadić

Tema koja od početka najgledanijeg rijaliti programa ''Elita'' intrigira ceo Balkan jeste odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Ovaj par je krio svoje emocije i svoj odnos predstavljao kao drugarski, ali izgleda da je juče eksplodirala bomba emocija.

Naime, njih dvoje su celu noć proveli u poljupcima i zagrljajima, sve je pucalo od strasti. 

Oni su danas ozvaničili vezu i završili u krevetu zajedno, a Aneli je odlučila da je već vreme za naredni korak, pa je upitala Janjuša kada će je zaprositi, kako bi u svakom mogućem smislu bila samo njegova:

- Garo moja, ne dam ja tebe nikom. Od ovog trenutka ću se samo sa tobom viđati, to da znaš. Ti si samo moja. Je l' si moja Garo, reci mi? - upitao je Janjuš.

- Jesam. Kad planiraš da me zaprosiš? - pitala ga je Aneli.

- To ćeš saznati jednog dana. Ako ti sad kažem, ti nije zanimljivo - kazao je Janjuš.

- Volim te - rekla je Aneli.

Da podsetimo, Janjuš je mnogo puta u rijalitiju naglasio da više neće sebi dozvoliti se*sualne odnose pred kamerama, pa ne znamo da li će zbog Aneli pogaziti svoju reč ili će ipak stati iza onoga što je odlučio, s obzirom da je tek nedavno izgladio odnose sa svojom bivšom suprugom, Enom.

Takođe, Ena je ispratila Janjuša u Elitu, zbog čega su mnogi shvatili da su oni i dalje zajedno, a spekulisalo se i da je Ena trudna, te da će Janjuš postati otac po drugi put. I dalje nije poznato da li je sada Aneli u ulozi ljubavnice ili zvanične devojke, ali se čini da Ahmićeva ne mari za to i da joj je važno samo da bude pored Janjuševića. U svakom slučaju, oni trenutno uživaju zajedno, a koliko će mir potrajati - ostaje nam da ispratimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ime

06.12.2023 17:08

Kakoese Aneli udati ako tvrdi da je u braku sa Asmirom ? Zar se ne mora prethodno razvesti? Inače, ovo je sprdačina Janjuševa, do sada najveća. Ako nije sprdačina, onda su njih dvoje najveće budaletine ovog projekta.