OVO SU ZVANIČNI REZULTATI: Učesnici "Elite" će saznati kako se kotiraju u narodu, posle ovoga ništa više neće biti isto!

Autor:

Zadruga

27.11.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod je imao pravo glasa, Milan Milošević u programu uživo saopštiće važne vesti!

OVO SU ZVANIČNI REZULTATI: Učesnici "Elite" će saznati kako se kotiraju u narodu, posle ovoga ništa više neće biti isto!

Foto: Ilustracija

Takmičari "Elite" svake nedelje imaju organizovana dva glasanje, zbog kojih često ozbilju ozbiljne svađe i problemi. Veliki šef je učesnicima rijalitija u subotu dao zadatak da biraju tri najplementije osobe u rijalitiju, dok su danas birali najveće emotivne manipulatore. 

Poznato je već da i publika ima pravo glasa i da Pinkova produkcija saopšti rezltate, koje takmičarima prenese voditelj Milan Milošević u emisiji "Pretres nedelje". Ovi rezltati nekad znaju i da promene tok rijalitija jer takmičari ovako opipaju puls naroda i zaključuju da pozitivne titule dobijaju favoriti, dok negativne oni koji imaju najviše hejtera. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević

Glasači su odlučili da je najplemenitija osoba Jovana Tomić Matora, odmah iza nje bio je Uroš Stanić, dok je treće mesto zauzela Milena Kačavenda.

Kad je reč o emotivnim manipulatorima, ne tak laskavu titulu pokupila je Anita Stanojlović, odmah iza nje našao se njen bivši dečko Lazar Čolić Zola, dok je treće mesto zauzela Bojana Pavlović koja se povezuje sa Anitom i priča se da između njih postoje simpatije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading