ANITA UPOZNALA MAJKU I DETE SA LJUBAVNICOM: Šok ispovest Matee Car, iznela nove SKANDALOZNE detalje o aferi sa Matorinom ženom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija ,,Porodice Elitnih" donosi šok ispovest Matee Car o aferi sa Anitom Stanojlović i video pozivu u kom je učestvovala njena majka Angelina!

 

 

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je Mateu Car, u rijalitiju poznatu kao ljubavnicu Anite Stanojlović. Ona je nakon burnih dana u rijalitiju, odlučila da prvi put progovori o mnogim detaljima koje javnost nije znala o Matorinoj supruzi

Naime, odmah na početku razgovora Matea je istakla kakvo sada mišljenje ima o Aniti i da li je i dalje voli:

Foto: Republika TV

Matea Car i Ognjen Bogdanović

 

- Nije mi ovo prvi put, nemam tremu. Opustila sam se skroz, govorim istinu, apsolutno! Spremna sam na poligraf! Ne volim Anitu, to se ljubav nikad nije rodila, za neku ljubav potrebno je meseci, gradnja poveranja, ljubavi - govori Matea u emisiji ,,Porodice Elitnih" za Republika TV i dodaje:

- Ja ću ti reći, meni se probudilo gađenje, od starta je negirala i pokušala je da me predstavi kao lažova. Ona mi je bila tu, tačno se pojavila kada sam ja bila na klimavim nogama, meni je to bilo srcu milo.

Foto: Republika TV

Matea Car u emisiji Porodice Elitnih

 

- Ja ženu ne poznajem, nikada mi se nije žalila. Jednom me je nazvala iz Kruševca, kada je majka bila pored nje i Aleksej, kao kratko je bilo, majka mi se nije ni obratila. Ne mogu tvrditi da me je videla, jedini iole kontakt koji sam imala sa njenom majkom, nismo progovorile nijednu reč, samo je videla da sam bila tu na kameri - priznaje Matea Car u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

Međutim, to nije sve! Šta je još Matea Car priznala o odnosu sa Anitom, pogledajte u celoj emisiji, koja se nalazi na početku teksta

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading