ANITA I MATEA DAN NAKON VENČANJA JAVNO ISPONIŽAVALE MATORU: Isplivao skandalozan dokaz preljubnice, ona nema ni malo BLAMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.11.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva ležala u krevetu sa tek venčanom suprugom i nabijala joj rogove sa ljubavnicom.

ANITA I MATEA DAN NAKON VENČANJA JAVNO ISPONIŽAVALE MATORU: Isplivao skandalozan dokaz preljubnice, ona nema ni malo BLAMA! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Već danima unazad javnost, a i Bela kuća bruje o neverstvu Anite Stanojlović i aferi sa Mateom Car, dok je bila u ljubavi sa Jovanom Tomić Matorom. Poznato je da se Anita sa Mateom dopisivala i na dan venčanja, pre nego što je sa Jovanom stala pred oltar, a sad se pojavio novi šokantni dokaz. 

Naime, na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram profil koji prati redovno dešavanja iz rijalitija "Elita" i iznosi svoje mišljenje objavio je sliku sa Anitinog lajva, koji je držala dan nakon svadva, gde se oglasio Matea i to porukom da se pozdravi Matora. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Matora Matea Instagram live

U komentaru može da se vidi da se radi o njenom zvaničnom profilu, a ovaj dokaz je dodatno uzburkao javnost i bacio dodatnu ljagu na Anitu. 

A pazi ove što je došla oprati se od epiteta švalerke. Inače dan posle venčanja ona odmah ulazi u lajv da sprda Matoru. Anita sva sretna, pazi face, inače je kaže od straha ćutala o aferi. Pa šta ste bre mislili da se ne može ništa naći? Tek ćemo iznositi - napisao je taj profil. 

Inače, ečeras svi očekuju haos u "Eliti" jer se Milan Milošević vraća na mesto voditelja i sigurno će u emisiji "Pretres nedelje" dodatno izvući onformacije i aferi o kojoj trenutno svi pričaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading