PRE ULASKA U ELITU MATORA UHVATILA ANITU U AKCIJI SA NJIM: Izbio SKANDAL u domu, dale OBEĆANJE jedno drugoj da OVO nikad neće otkriti!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva istinu o odnosu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović!

PRE ULASKA U ELITU MATORA UHVATILA ANITU U AKCIJI SA NJIM: Izbio SKANDAL u domu, dale OBEĆANJE jedno drugoj da OVO nikad neće otkriti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović napravila je veliku dramu, nakon što je Matea Car izašla u javnost sa svim prepiskama koje poseduje sa starletom. Nakon što je saznala, Jovana Tomić Matora pada u očaj, te poručuje Aniti da se pomakne od nje. 

Portal Republika saznaje da je Matora imala velikih problema sa Anitom tokom leta, nakon, ali i pre venčanja, zbog druga Stanojlovićeve, koji ju je sve vreme zvao na video poziv. Naime, Jovanina drugarica za Republiku govori o tom događaju, kao i ko je uspeo da spusti loptu između njih dve. 

 

- To je bilo nešto pre svadbe, Matora je tad doživela pomračenje, nije mogla da se obuzda, jer je Anitu stalno zvao neki lik iz Crne Gore. Ona je tvrdila da joj je to drug, sve pričala to je drug, ali on nije ni čestitao posle na svadbi, nije hteo ni da se čuje sa Matorom, apsolutno ništa. Matora naravno, napravi ljubomornu scenu, uzme njegov broj telefona, okrene ga da vidi u čemu je problem - započinje Matorina drugarica za Republiku i dodaje:

- Posle toga je Angelina morala da reaguje, jer je videla da odlazi stvar u nedogled. Ona je Matoru ubedila da je to drug, ali Matora nikada nije zaista poverovala da je to samo drug, jer joj je ostalo zbog čega on nije hteo da se vidi sa njom, zašto im nije čestitao na verdibi. Tad su obećale jedna drugoj da više ništa neće kriti jedna od druge, mislim, zaklele su se jedna drugoj na večnu ljubav, to sve govori pobogu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading