OVO JOJ JE NAJVEĆA KAZNA! Matora u nervnom rastrojstvu: Moli produkciju da je izvede iz rijalitija, evo šta joj je sada SEVNULO U GLAVI!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić traži da je puste kući, jer ima želju da udavi nevernu suprugu, jer ne može više očima da je gleda! Matora priznaje da gubi kontrolu i da nije sigurna u svoje postupke, dok Stanojlovićka mrtva hladna ide na frizuru i nokte, kao da se ništa nije dogodilo.

OVO JOJ JE NAJVEĆA KAZNA! Matora u nervnom rastrojstvu: Moli produkciju da je izvede iz rijalitija, evo šta joj je sada SEVNULO U GLAVI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora

Učesnica "Elite" Jovana Tomić Matora i dalje je u nervnom rastrojstvu zbog prevare Anite Stanojlović, s kojom je letos sklopila gej-brak u Crnoj Gori, pa je molila produkciju da je izvede jer ne može da obuzda negativne emocije, koje i dalje samo naviru, te samo ima želju da je zadavi golim rukama.


- Molim vas da me vodite odavde, ne mogu da se kontrolišem niti da je gledam, udaviću je! To je zaslužila - da je udavim! Ne mogu da podnesem sve ovo, ovu bruku i sramotu! Šta sam bogu zgrešila da ovo doživim?! Nisam dobro, ne mogu da se dozovem. Razvalila me je, a sve sam joj ugađala! Spuštam glavu da je ne vidim. Uradila bih joj svašta - kukala je Tomićka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora priznaje da bi Anitu zbog preljube mogla golim rukama da zadavi


Matora, koja je već na lekovima i ima slabo srce, otvoreno priča da ne može da se sabere i smiri posle Anitine izdaje, zbog čije preljube je momentalno bacila i burmu.

Ona je potpuno van sebe i plače po celu noć, a za njeno zdravstveno stanje zabrinuti su cimeri s kojima se najviše druži, dok je Anita ne ostavlja na miru i ponašanjem samo doliva ulje na vatru.


- Ostavi je, je l' hoćeš da je ubiješ?! Je l' ti ona kriva što si to radila?! Ku*vala se i pravila je budalom - urlao je Marko Đedović kad je Stanojlovićeva beskrupulozno pokušavala da dođe do Jovane, kojoj je, za razliku od nje, mnogo loše, pa je sva ispijena, modra i otekla od suza.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović ide na ulepšavanje i ponaša se kao da se ništa nije desilo


S druge strane, Anita je šokirala ponašanjem nakon što se saznalo za njenu prevaru, pa je nastavila da se doteruje i pirlita. Ona mrtva hladna, kao da se ništa nije desilo, ide kod frizera i kozmetičara, dok joj se svi učesnici čude i osuđuju je što je i posle svega boli uvo za Matoru.


- Ja sam u šoku. Ovo je vrhunac, Matora se raspada u krevetu, a ova ide da radi nokte - rekao je Janjuš, a ostali su se složili s njim, komentarišući da je išla i na frizuru.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora tek sada povezuje neke stvari iz prošlosti


- Ona je zbog Marka Markovića pila tablete, lomila sve vreme, sad je opuštena, čeka frizera. Ona je dve nedelje besna samo zbog ovoga, a to tek sada shvatam. Meni je lepo rekla moja Tamara da nije želela da uzme pare od mene da ide u Kruševac da ne bih pomislila da želi moje pare, a ja se svađam s njom zbog toga. Ima jedna situacija kad je Aleksej zvao, a ona rekla da je na telefonu, pa sam joj rekla da ću joj baciti telefon. Ona je zapravo bila nervozna jer se dopisivala, izgleda, s Mateom, ko zna šta je. Ja rekla bila da izađu ona i sin iz stana, a nisam tako mislila, a ona probudila sina u pola noći i otišli. Šta da radim?! Morala sam da zapomažem da se vrati. Ko zna šta ću još da saznam, možda je bila i s tim dečkom iz Kruševca. Mislila sam da ta devojka mene opčinjeno voli - nabrajala je Matora sve što joj tek sada, kada se sve saznalo, pada na pamet.


Anitina ljubavnica se slupala u udesu!

Foto: republika, shutterstock

Matea Car nakon što je izazvala skandal imala sudar

Dan nakon što je raskrinkala Anitu dok je boravila u Beogradu Matea Car imala je saobraćajnu nezgodu, ali, srećom, bez povređenih. Ona je obavestila javnost da se slupala, pa naglasila da, srećom, nije bilo povređenih.
- Imala sam manju saobraćajnu nesreću, sudarili smo se ja i čovek ispred mene. Naglo je zakočio, srećom, njemu ništa, mi smo slupali ceo branik, ali nema veze, preživećemo i to - otkrila je Matea za Pink.rs.
Na pitanje novinara da li ovo tumači kao neki negativan znak nakon što je raskrinkala Anitu Matea je kroz osmeh rekla: "Ja ne znam da li je ovo neki negativan znak: 'Beži, ne dolazi, ne pričaj, ćuti', šta je ovo... Ali videćemo, šta bude, biće."


I Matorinoj majci pozlilo

Foto: Republika TV

Sandra Rešić ispričala kako sa Matorinom majkom proživljava pakao

Tomićkina drugarica Sandra Rešić otkrila je da je zbog Anite i Jovaninoj majci pozlilo.
- Matorina mama nije dobro, ne zdravstveno, već psihički jer je znala da će do ovoga doći, ne može da veruje, plakale smo do četiri noćas jer je ona starija žena i nije zdravstveno najbolje. Ja ne znam čime i kako da je utešim, pakao smo preživeli. Samo jedna stvar, nadam se iskreno, po cenu izlaska iz rijalitija, da će Matoru ovo držati, u suprotnom, ako oprosti, evo, iskreno da ti kažem, na mene može da zaboravi kao prijatelja. Da ja sinoć, kao i njena porodica i drugi prijatelji, gledam kako se neko raspada pred našim očima, a nismo tamo da joj pomognemo, a da se desi da oprostiš sve ovo, to nema smisla - poručila je Rešićka.


Anitina majka: Linčujte
mi ćerku, nemojte mene

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock, instagram

Od Anite Stanojlović se i rođena majka ograđuje

Anitina majka osudila je ćerkinu preljubu i poručila da i treba da je linčuju zbog toga.
- Ne znam kako je to mogla da uradi Matoroj kad ju je ova držala kao malo vode na dlanu. Čim sam videla te poruke, znala sam da je istina. Neka je sada linčuju zbog toga, zaslužila je, ne znam samo zašto mene uvlače u sve to, ja nemam ništa s tim - ogradila se Angelina od ćerkinih loših postupaka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading