ANA ĆURČIĆ PREKO PRIJATELJA ZAPRETILA ZVEZDANU: Otvoreno pismo Slavnićeve bivše ŠOKIRALO javnost!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se obratila svojim pratiocima i otkrila zbog čega je preko prijatelja kontaktirala Zvezdana Slavnića!

ANA ĆURČIĆ PREKO PRIJATELJA ZAPRETILA ZVEZDANU: Otvoreno pismo Slavnićeve bivše ŠOKIRALO javnost!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić sinoć je držao "lajv" na društvenoj mreži TikTok i pročitao poruku koju je dobio od svog prijatelja Džonija, koji mu je prosleđivao poruke od Ane Ćurčić. Naime, Džoni je otkrio da preko njega Ana pokušava da dođe do Zvezdana i da mu je poručila da ga pozove, a da stari broj i dalje koristi. 

- Ana mi je probila mozak, odlepila je da znaš kako psuje...J*bao si joj kevu, ima nervni slom, rekla je: "Neka me zove, stari mi je broj". Ja nju zovem? - čudio se Zvezdan, a onda nastavio da čita poruke:

- Nemoj da se pecaš pukla je, istina izlazi na videlo. Ja sam pitao da li da zovem, a on je rekao: "Radi kako misliš da je pametno, ti si moj drug." Psuje me i preti mi, ona meni preti... Čisto da znate - poručio je Slavnić na svom TikToku.

Republika

Foto: Tiktok.com

Zvezdan Slavnić

Ana se povodom ovoga oglasila na društvenoj mreži Instagram večeras.

- Dragi ljudi, ja, Ana Ćurčić, godinama unazad sam morala da ćutim o psiho-fizičkom nasilju kom sam bila izložena iz straha za svoj život i porodicu i zbog sramote! Više ne moram! Revoltirana lažima nazovi čoveka, protiv kog sam podnela krivičnu prijavu, koji je nakon svega sebi dao za pravo da priča kakva su moja deca i da pominje mene u kontekstu svojih "poslova", kontaktirala sam našeg zajedničkog prijatelja, kako bih dotičnom stavila do znanja da više neću da ćutim iz straha, kao što sam godinama unazad - započela je Ana, pa nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ane Ćurčić

- Takođe, moje famozno "vikanje" na kom se toliko potencira iliti psihološki mehanizam odbrane samo je jedna više posledica mog odnosa sa dotičnim, od kog pokušavam da se oporavim. Mnogi moji kritičari bi, da su doživeli i preživeli ono što sam ja sa dotičnim, vikali jednako glasno ili čak glasnije od mene, u to sam sigurna. U svakom slučaju, pozdrav za sve dobronamerne i razumne ljude, koji ne pravdaju nasilnike "prenaduvavanjem" ili "romantiziranjem", reakcije žrtve na javno blaćenje, podvlačim, u afektu! Vaša Ana - dodala je ona, pa zaključila:

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ane Ćurčić

- P.S. Prepiske koje su se pojavile u javnosti datiraju od sinoć i odnose se na gostovanje dotičnog u TikTok emisiji Osmana Karića. Naglašavam to zbog medijskih spekulacija kako ja tobože želim pomirenje sa dotičnim, kog inače krivično gonim i kog, odgovorno tvrdim, nisam nijednom kontaktirala od završetka rijalitija do danas, niti nameravam do kraja svog života, koji je dovoljno upropastio!

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ane Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vesna

05.11.2023 10:14

Meni je pocelo da biva zao ove zene….toliko se ukopava svojim manipulacijama i ‘objasnjenjima’ svojih postupaka da polako postaje degutantna u svojim lazima i manipulacijama. Umesto da cuti i radi ,ona konstantno visi na mrezama i pokusava da opere vec veoma uflekan zivot kockama,lazima,manipulacijama javnoscu - istina se saznala i tu je kraj ! Zeno ucuti vise,radi sebe same i svoje porodice !!!