BRAK ANITE I MATORE NA TANKOM LEDU: Pukla bruka o neverstvu, Tomićeva ZAPRETILA U KAMERU: Ako se dopisivala...

Autor:

Zadruga

02.11.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnici saznali da postoje prepiske zbog kojih može da pukne gej brak iz Elite.

BRAK ANITE I MATORE NA TANKOM LEDU: Pukla bruka o neverstvu, Tomićeva ZAPRETILA U KAMERU: Ako se dopisivala...

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u Eliti održana emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević čitao je takmičarima najzanimljivija pitanja, a pojedini su imali velike muke da odogvore. Jedno od zanimljivij pitanja stiglo je za Lejdi Di, a publika je želela da čuje od nje šta zna o prepiskama Anite Stanojlović, o kojima javnost bruji, a učesnici rijalitija nemaju predstavu da su izašle, pogotovo Jovana Tomić Matora. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lejdi Di Elita

- Da li je istina da si upućena u neke prepisle, koje su vezame za Anitu? - glasilo je pitanje.

- Istina je. Ne želim da govorim o tome. Reč je o jednoj osobi napolju, a na dan njenog venčanja se dopisivala. Prepiske će izaći napolju, ako već nisu - kazala je Lejdi Di.

- Ana Spasojević i Ermina su drugarice. Anita je dala budžet Lejdi Di, koji joj se nije dopao. Ajde sad, ako nešto znaš, reci toj osobi da objavi te prepisle i kažu o čemu je reč. Volela bih da sad svi kažete ako vam smeta Anita i njena podela budžeta. Ona je moja žena, a ja sam tu uz nju. Svako ko bude hteo da utiče na moj brak, j*baću mu majku. Apelujem da se sada ti ljudi oglase, ili osoba s kojom se dopisivala. Ako se ispostavi da se u ljubavnom kontekstu dopisivala, imaćemo probem - poručila je Tomićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ćurka 2

02.11.2023 14:33

U nizu gluposti, budalaština i ljubavnih promašaja Matore, ovo je samo još jedna budalasta avantura koja se negde naziva i brakom. Sve je to zbog Matorinih kompleksa, maštarija i neostvarenih fantazija. Matora "kupuje" ljubavne veze i uvek se nada da će naći nekoga ko je voli zbog nje same a ne zbog novca, provoda i ostalih materijalnih stvari . Žao mi je Matore ali mi je mnogo više žao njene porodice koja sve to gleda godinama i ne može joj pomoći da se isčupa iz poroka alkohola, lažnih prijatelja i ljubavnih avantura. Zato je Matora "je.ala mater sama sebi i svojoj porodici " a nikako da to vidi.