MILJANA I BEBICA ISPLANIRALI POMIRENJE?! Raskrinkan tajni plan, Kulićeva doživela napad histerije!

Autor:

Zadruga

29.10.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite zaključili su da bi moglo doći do pomirenja Miljane i Bebice, Kulićeva burno reagovala.

MILJANA I BEBICA ISPLANIRALI POMIRENJE?! Raskrinkan tajni plan, Kulićeva doživela napad histerije!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tokom sinoćnjih nominacija došlo je do komentarisanja odnosa Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice. Žana Đorđević pomislila je da bi moglo doći do pomirenja, zbog čega su i Miljana i Bebica odmah burno reagovali:

- Ja sam rekla da ih neću komentarisati ako mi se ne obraćaju. Sve ovo rade da bi izazvali moju pažnju jer je njihova veza goli ku**c bez mene. Vidim da neke stvari rade namereno i provociraju me, ali neću im odgovarati i ne postoje za mene. Ovo je psihopata koji je ušao sa namerom i sa namerom sve radio, da me je voleo ne bi pričao ove laži i izmišljotine. Nikada u životu se ne bih pomirila sa ovom spodobom - rekla je Miljana.

- Žana nas zna iz spoljnog sveta i verovatno misli da se možemo pomiriti - rekao je Bebica.

- Pitanje je da li bi se pomirili jer je Bebica prelazio preko krupnih stvari. Sada kada bi se pomirili bili bi ravnopravni i možda bi funkcionisali normalno. Ona ovako žustro reaguje jer ima emocija. Ako je Žana dala ovakvo mišljenje a prijateljice smo onda ova priča ima smisla - rekao je Đedović.

- Pre bih umrla nego se pomirila sa njim. Vređa mi inteligenciju kada mi kažu da me je ovaj čovek voleo. Ušla sam sa njim u odnos da bih zaboravila Zolu - rekla je Miljana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading