PORODICA TEODORE DELIĆ STRAHUJE ZBOG MILJANE: Zbog veze sa Bebicom joj se crno piše, Kulićeva sprema PAKLENU OSVETU!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Teodore Delić navijaju za njenu ljubav sa Bebicom, ali strahuju zbog Miljane Kulić.

PORODICA TEODORE DELIĆ STRAHUJE ZBOG MILJANE: Zbog veze sa Bebicom joj se crno piše, Kulićeva sprema PAKLENU OSVETU!

Foto: ATA Images, ST/D. KADIĆ, youtube.com/AmiG Show

Javnost bruji o odnosu Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, koji i dalje nisu ozvaničili vezu, a kako mnogi smatraju, najveća prepreka im je Miljana Kulić, njegova bivša devojka.

Za medije su se oglasili Teodorini najbliži, pa priznali da navijaju za njihovu ljubav i otkrili kako će se ona boriti protiv Kulićeve:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

 

 

- Teodori se Nenad mnogo dopada, a dopao se i njenoj porodici, koja navija za njih dvoje. Svi se nadamo da će se prepustiti ovoga puta i uživati u odnosu koji može biti dobar za nju - rekao je izvor blizak Teodori, te je dodao:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

 

- Njoj je inače teško privući pažnju i o ljubavi nije ni razmišljala kada je ulazila u rijaliti, ali eto. Jedino što je kritično u ovoj situaciji je Miljana Kulić, koja se sada zamera Teodori zbog bivšeg Bebice. Teodora ne mari puno i lako će rešiti te sukobe - govori za Blic izvor blizak Teodori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

22.10.2023 20:18

Treba da se obrate i produkciji i sudu da luda Miljana ne sme da joj pridje. Ova ce pokusati da je ubije, bez svake sumnje. To i Zola treba da uradi da bi sè zastitio.