ANITA KUKA NA SAV GLAS: Javnost bruji o njenom NEVERSTVU, ona ženi iz spoljnog sveta otkrila svoje MUKE!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva priznala šta joj predstavlja veliki problem u Eliti.

ANITA KUKA NA SAV GLAS: Javnost bruji o njenom NEVERSTVU, ona ženi iz spoljnog sveta otkrila svoje MUKE!

Foto: Shutterstockyoutube.com/Zadruga Official, ST/Dragan Kadić

Kao i svake nedelje u rijaliti "Elita" je došao tim stručnih frizera koji će pojedinim učesnicima, koji su znali da uštede novac i izbore se za svoje mesto, obezbediti nove frizure i omogućiti transformacije. 

Anita Stanojlović bila je među takmičarima koji su ovog jutra otišli na remont u hotel. Ona je iskoristila priliku da malo porazgovara sa osobom koja nije deo takmičenja i dolazi iz spoljnog sveta, kako bi se požalila na neke svoje probleme. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović Elita

- Stalno peglam kosu presom, svu ovu sitnu kosu popeglam koliko mogu. Ne mogu da vezujem kosu sa nadogradnjom, teška mi je. Mogu samo da vežem niski rep i to je to - kukala je Anita u salonu.

Inače, već danima u medijima ina društvenim mrežama sve bruji o Anitinom neverstu sa drugom ženom, a juče je bivša zadrugarka Mina Vrbaški otkrila da je zbog te devojke Stanojlovićeva želela da ostavi Jovanu Tomić Matoru ispred oltara i sa njom ne uđe u bračne vode. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading