ZADRUGARSKA BEBA NA PUTU ZBOG DARKA TANASIJEVIĆA: Trudna bivša učesnica otkrila SVE DETALJE - upoznao ih na superfinalu Zadruge 6!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" upoznala svog sadašnjeg partnera na superfinalu šeste sezone rijalitija!

ZADRUGARSKA BEBA NA PUTU ZBOG DARKA TANASIJEVIĆA: Trudna bivša učesnica otkrila SVE DETALJE - upoznao ih na superfinalu Zadruge 6!

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

Voditeljka Dalila Dragojević je u večerašnjem izdanju emisije "Pitam za druga" ugostila Anu Jovanović, bivšu zadrugarku, koja je u trećem mesecu trudnoće i nosi dete Bakira Brajlovića, rođenog brata Bilala Brajlovića.

Republika

Foto: Red tv printscreen

 

- Plašila sam se, jednom prilikom sam se ugojila, nemam apetit nešto, kad mi se bude jelo, ješću. Za sad mi se ne jede. Ujutru imam mučnine, dođe i prođe. Uskoro radim prenatalni test, saznaćemo pol. Ali nešto sam sigurna da je devojčica. Tako mi i ljudi kažu, mama i starije žene, ako imaš osećaj, to je to - rekla je Ana.

- Bakir je osoba kakav sam htela da moj momak bude. Miran, normalan. Imala sam tu vezu koja me je obeležila u životu, ali sam mnogo bolje birala. Bakir je sve što sam htela u jednom momku. Da sam htela da napravim momka, napravila bih njega. Isto smo godište - dodala je Jovanovićeva.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević

- Provlačilo se da si bila u prisnom odnosu sa Bakirovim bratom (Bilalom) - dodala je voditeljka.

- Videla sam naslov: "Bivša devojka trudna sa njegovim bratom". To je meni katastrofa, pokrenula sam tužbu. Bilal i ja nismo bili u odnosu, niti smo bili u vezi, to sam demantovala. Nikada nismo bili u vezi, to su takve laži. Naš odnos je isključivo prijateljski, nikad mi se nije nabacivao, niti ja njemu - rekla je Ana, pa nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Ana i Bakir

- Bakira sam upoznala na superfinalu, nisam znala ni ko je, odmah sam ga šmeknula. Onda sam preko Darka saznala ko je, Darko nas je spojio. To traje više od četiri meseca. Svi su bili šokirani i moji roditelji i njegovi, ali naravno da su prihvatili. Posle mesec dana veze smo krenuli da živimo zajedno, potpisao je ugovor za fudbal, ja odmah za njim. I da ode negde preko, odoh i ja sa njim - ispričala je Jovanovićeva.

Republika

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading