JEZIVA SUDBINA BOJANE PAVLOVIĆ: Ove detalje nije ispričala - nakon TRAGEDIJA u domu spavala u parku!

Autor:

Zadruga

13.09.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična sudbina Bojane Pavlović naterala je region na suze!

JEZIVA SUDBINA BOJANE PAVLOVIĆ: Ove detalje nije ispričala - nakon TRAGEDIJA u domu spavala u parku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

Nakon što je Bojana Pavlović ispričala svoju tužnu životnu priču, mnogi su zanemeli. Kako "Star" saznaje, mnoge detalje je sakrila jer joj je teško da o tome priča. Bojana je imala samo dve godine kad je baka sa majčine strane odsekla glavu njenom ocu, zbog čega je završila u zatvoru.

Majka je ostavila nju i dve sestre i završile su u domu, a njen najmlađi brat preminuo je sa nepunih godinu dana od gladi. Pre godinu dana njena majka se razbolela i umrla, a Bojana na njenu sahranu nije želela da ode zbog svega što joj je uradila. O svojoj teškoj sudbini nikome nije pričala do sada, a izvor gorepomenutog lista otkriva da je Bojana posle Doma za nezbrinutu decu otišla u Novi Sad i da je tamo nekoliko dana spavala u parku i jela otpatke hrane od prolaznika.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović

- Bojana mnogo toga nije otkrila jer joj je teško da priča o golgoti koju je prošla. Kad je napustila Dom otišla je u Novi Sad da se snađe za život, nije imala gde da ode, pet dana je spavala u parku. Od stvari je imala samo jedne farmerice i jednu duksericu. Nije imala ni dinara kod sebe, bukvalno je jela hranu koju su joj davali dobri ljudi u parku ili je uzimala njihove ostatke. Tražila je posao tada, ali nije uspevala, ali nije uspevala da ga nađe, a onda je njen drug koji je godinu dana ranije napustio Dom čuo da je viđaju kako spava u parku - otkrila je Bojanina drugarica za za "Star", pa dodala:

- Njena želja je da ima svoj krov nad glavom, tome teži. Mnogo je patila, njoj je velika bol jer su mnogi imali predrasude, pa kada čuju da je iz Doma, neće da joj daju posao, jer misle da krade. Stvarno je degradirana zbog sudbine svoje, a niko sve do sada nije znao za njenu tužnu priču - dodala je ona.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading