ZVEZDE SU NAKLONJENE BOJANI PAVLOVIĆ! Nakon najjezivijih trenutaka u životu, takmičarku ELITE čeka OVO!

Autor:

Zadruga

10.09.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojani Pavlović će se život naglo promeniti sledeće godine, tvrdi astrološkinja!

ZVEZDE SU NAKLONJENE BOJANI PAVLOVIĆ! Nakon najjezivijih trenutaka u životu, takmičarku ELITE čeka OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

Numerološkinja Goca Dragišić i astrološkinja Ana Rakić Đuričić bile gu gošće voditeljke Jovane Jeremić u emisiji "Novo vikend jutro", u okviru njene nove rubrike "U korak sa Elitom". Jovana je sa svojim gošćama porazgovarala o potresnoj ispovesti Bojane Pavlović, koja je u petak šokirala ceo region i sve naterala na suze.

- Treba pričati o stvarima koje treba, mislim da je Bojana ušla da bi ispričala ovu priču - uvela je Jovana gošće u temu, a potom dodala:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

- Emocija i kada imaš ovakvu priču, to je jedna jako teška životna priča, ne stavljamo se u njihove cipele, mnogi od njih nisu birali život - rekla je Jovana.

- Bojana oslobađanjem tereta ima mogućnost da popravi neke stvari, kroz natalni horoskop, tu su sadržani svi oni koji će doći, bilo bi dobro - istakla je Goca Dragišić, numerološkinja, na čije reči se nadovezala Ana Rakić Đuričić, astrološkinja.

- Sve što je Bojana pričala su tragedije, najdirljivija tema i priča koju smo čuli, ona nosi veliki teret na svojim leđima - zaključila je ona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Astrološkinja je, nakon analize ličnosti učesnice "Elite" o čijoj teškoj životnoj situaciji bruji kompletna javnost,

- Bojana je vrlo pametna osoba, ona je sazrela pre svog odrastanja, jedan veliki teret iz svoje porodice, ona napokon može o tome da priča, ovo je tako jedno olakšanje za nju, sledeća godina, Bojana će toliko da se promeni, da nauči da vlada sa sobom, ali ćemo još neko vreme gledati ovakvu Bojanu - rekla je astrološkinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading