PROCURILA GOLIŠAVA FOTKA PRED ULAZAK U "ELITU": Budući takmičar u ŠOK izdanju, devojke će imati PUNE RUKE posla!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući takmičar ,,Elite" objavio je golišavu fotografiju.

PROCURILA GOLIŠAVA FOTKA PRED ULAZAK U "ELITU": Budući takmičar u ŠOK izdanju, devojke će imati PUNE RUKE posla!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Budući takmičar ,,Elite 7" Manuel Marušić mnogi do sada nije bio poznat, ali je dobio priliku da se pokaže u pravom svetlu, a sigurno da će devojke biti na iskušenju, budući da na njemu mišići i pločice pucaju. 

Međutim, kako je pred sam ulazak u ,,Elitu" mnogim takmičarima oduzet telefon, Manuel je na Instagramu objavio golišavu fotografiju iz karantina, sa kojom se oprostio od pratilaca. 

Foto: Instagram.com

Manuel Marušić Instagram

Zgodni mladić iz Hrvatske, koji se zove Manuel Marušić ima svega 23 godine, a kako kaže, promenio je mnogo žena i spreman je za novu avanturu. On se prvo predstavio za čitaoce portala Republika, a potom potkačio Maju Marinković.

Ja sam Manuel Marušić, dolazim iz Hrvatske, iz Novigrada, bavim se preprodajom motornih vozila i konobar sam. Ovo će biti neko novo iskustvo, imam 23 godine. Želim prijateljstva, sprdnju, odmor iz živote. Malo sam pratio, poslednju nisam toliko zbog posla - rekao je Manuel.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading