CARU PRETI ZATVOR ZBOG PRETNJI, SPREMA MU SE PAKAO? Aleks će ga viđati samo iza REŠETAKA, ON je ključni igrač u njegovom uništenju!

Autor:

Zadruga

15.08.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car zbog pretnji mogao da završi iza rešetaka!

CARU PRETI ZATVOR ZBOG PRETNJI, SPREMA MU SE PAKAO? Aleks će ga viđati samo iza REŠETAKA, ON je ključni igrač u njegovom uništenju!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Nenad Macanović Bebica prošle noći u emisiji ,,Narod pita" odgovorio je na pitanje da li će tužiti Filipa Cara. Naime, kako je Nenad ispričao, Car mu je pretio preko društvene mreže Instagram, a on je sada otkrio da li će podneti tužbu protiv njega. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica narod pita

 

Bebica ističe da se ne plaši Filipa, te ga je nazvao ,,krompir u kaputu", po čemu je on i poznat, budući da su mnoge fan stranice rijalitija pravile takve pošalice na Carev račun. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

 

- Mogao sam, ali ne. Neko me je i na TikToku pitao, rekli su da car hoće emnč sa mnom, odgovorio sam da nisam dovoljno jak za krompir u kaputu. On mi je pisao na Instagramu i pitao što ga prozivam, pa mi je rpetio, pa blokirao - rekao je Bebica.

- Ja bih ga na tvom mestu tužila i sve dala deci u Zvečanskoj. Ja bih mu iz principa to uradila - rekla je gledateljka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Budimo realni

15.08.2023 13:10

A njemu su skoro svi PRETILI. Svi zreli za ZATVOR. Koji dva ARSINA !