ŠOK OBJAVA MILJANE KULIĆ, NAKON INFORMACIJE DA JE ZOLA BRUTALNO PRETUČEN: Zadrugarka dozivala bivšeg, evo šta traži od njega!

Autor:

Zadruga

12.08.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pokazala je fotografiju pretučenog Zole, a sada mu se javno obratila!

ŠOK OBJAVA MILJANE KULIĆ, NAKON INFORMACIJE DA JE ZOLA BRUTALNO PRETUČEN: Zadrugarka dozivala bivšeg, evo šta traži od njega!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Miljana Kulić ne prestaje javno da se prepucava sa bivšim partnerima, a sada je ponovo na red došao Lazar Čolić Zola, koji je njena neprežaljena ljubav. Kako se pre nekoliko dana uključio u emisiju i javno joj poručio da ga ne uznemirava više, Kulićeva je shvatila da Zola ne želi da se pomiri sa njom, pa je krenula da ga provocira putem Instagram profila.

Naime, Miljana je objavila story, kako uz jutarnju kaficu sluša hit pod nazivom "Laki, Laki", a da bi bila sigurna da će se Zola pronaći, dodatno je napisala "Laki, Laki" kao opis tog istog snimka:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Miljana neprestano pokušava da izazove Zolinu reakciju i isprovocira ga, a videćemo kako je Čolić reagovati na ovu javnu provokaciju, koju će mu sigurno fanovi preneti:

"Laki, Laki, moj Laki, Laki, ma veruj mi, sve ću da izdržim, sad budi moj zmaj, a sutra baj, baj, samo na ledu me ne drži" - glase stihovi ove pesme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading