TRUDNA ULAZI U "ELITU"? Matora dobila POSEBNE uslove za "Zadrugu 7", Anita kipti od BESA

Autor:

Zadruga

05.08.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše zadrugarke preživele dramu, novi haos u najavi!

TRUDNA ULAZI U "ELITU"? Matora dobila POSEBNE uslove za "Zadrugu 7", Anita kipti od BESA

Foto: printscreen/RTV Pink

Kako dobro obavešten izvor tvrdi, Anita Stanojlović (20) i Jovana Tomić Matora (33) ulaze zajedno u "Zadrugu 7 - Elita". Njih dve su prošlog meseca stale na ludi kamen, a kako se navodi, Matora će što pre otići u Prag, gde planira da ide na vantelesnu oplodnju, a onda će trudna ući u rijaliti.

- Jovana ne može da živi bez rijalitija! Osim što se vezala za prostor u Šimanovcima, to joj je i osnovni izvor prihoda. Pošto se s Anitom dogovorila da nađu donora sperme i da ode na vantelesnu krajem avgusta, u nov rijaliti, "Elitu", trebalo bi da uđe trudna! Matora planira da celu trudnoću iznese pred kamerama - priča dobro obavešten izvor za "Informer" i dodaje da Tomićeva već pregovara s produkcijom, pa nastavlja:

Republika

Foto: Goran Doljančević

Anita i Matora

- Pošto veruje da će biti u drugom stanju, tražila je da ima poseban apartman, slično kao što je imala Miljana dok je bila trudna. Tu bi boravila s Anitom, imala bi pravo na tri obroka i užinu, redovne kontrole kod lekara, ali i da povremeno viđa porodicu. Čelnici Pinka smatraju da bi bio pun pogodak da ona i Anita, kao gej bračni par koji će dobiti dete, uđu u rijaliti!

- Anita nije želela da opet uđu u rijaliti, plaši se da li će njihov brak opstati tamo. Takođe, brine je kako će Jovana, ukoliko zaista bude trudna, prolaziti kroz stresne situacije. Jovana silno želi u rijaliti, pa su se oko toga i svađale. Anita je na kraju popustila i pristala, ali joj je zapretila da će odmah napustiti rijaliti ako Matora samo pogleda drugu ženu. Mnogo je ljubomorna! - otkriva izvor.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anita i Matora

Podsetimo, pre Matore samo je jedna trudnica živela pred kamerama. Miljana Kulić je pre šest godina ušla u "Zadrugu" u četvrtom mesecu trudnoće. Posle rijalitija rodila je sina Željka. Matora i Anita su ovih dana zabrinule svoje fanove kad su se otpratile sa društvene mreže Instagram, a kako je Anita potom otkrila, ovo je uradila u naletu besa, jer joj se nije dopao Matorin odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Trudna

05.08.2023 10:59

Trudna Matora?? Da li je zatrudnila od vode u bazenu na Sv. Stefanu?