"PITALI SU ME DA PREĐEM U ISLAM, NISU ME PRIHVATILI JER SAM SRPKINJA" Maja Marinković se oglasila nakon DRAME sa Bilalom, PUKLA ŠOK ISTINA!

Autor:

Zadruga

17.07.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila o svađi sa Bilalom Brajlovićem!

"PITALI SU ME DA PREĐEM U ISLAM, NISU ME PRIHVATILI JER SAM SRPKINJA" Maja Marinković se oglasila nakon DRAME sa Bilalom, PUKLA ŠOK ISTINA!

Foto: ATAImages

Nakon što je Maja Marinković javno obelodanila užasne poruke u kojima joj bivši dečko Bilal Brajlović preti da će se zbog nje ubiti i gnusno je vređa i ponižava, starleta je odlučila da se oglasi i otkriju istinu koja se krije iza svega. 

Foto: Wikipedia, printscreen/RTV Pink

Maja Marinković, Bilal Brajlović i Marko Janjušević Janjuš

 

Naime, kako je istakla, ona od samog početka nije bila prihvaćena od strane porodice Brajlović, a sad je otkrila kroz kakav pakao je prošla zbog Bilala i njegovih.

- Bila sam neprihvaćena u toj porodici od samog starta iz nacionalnih razloga, na prvom upoznavanju pitali su me da pređem u islam i odreknem se svoje vere, izdržavala sam ga, pare od fanova je uzimao, krio od mene i slao bratu. Kada odem u emisiju pretio mi je sve u dogovoru sa nekim ljudima o kojima ne bih sada, ali ako zatreba imenom ću ih prozvati sve, sa mnom nema igre. Ni na jedno slavlje me nisu zvali, ni dali da dođem jer sam Srpkinja. Taki me je po ko zna koji put spasio svega i zato je najbolji otac na svetu - rekla je Maja za Pink.rs i dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Bilal Brajlović

 

- Opet sam ispala glupa. Ovo je samo deo pakla koji sam vam ukratko ispričala. Ja sam ispala čovek, ali sam očigledno neprihvaćena, jer sam Maja, a ne njihova. Bori je sinoć rekao da me pljuje u emisiji, i priča za mene sve najgore, to mi je hvala za sve što sam uradila za njega, a ja ružnu reč o njemu i njegovoj porodici nisam rekla - poručila je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Irma

17.07.2023 13:48

Ko još vjeruje Majakiti, lažovčini staroj i razlozima ne prihvatanja! Ko će prihvatiti ober prostitutka, Bilal se malo poigrao, šutnuo i eto mu sada budale za vratom!

Sa

17.07.2023 14:20

Majo, opet kriv partner a ne ti?. Kriv Janjuš, kriv Car, kriv Peca, kriv Zvezdan, kriv Bilal...? Braniti Maju se ne može dugoročno a izgleda ni voleti. Majo, da li si ti svesna da tvojoj bolesnoj ljubomori nema leka i da svake godine upadaš u nove nevolje i da neće jednom biti Takija da te "spašava" i da ti podržava "karijeru". A ako je ovo samo "priprema" priče za novu sezonu onda kažem da je veoma loša priča ( a naročito ovaj deo da promeniš veru) ne drži pažnju jer se zna da lažeš. Možda su se ljudi malo našalili sa tobom na. 7Nije te Bilal zaprosio da se udaš za njega pa da pređeš na njegovu veru ( može se venčati Majo i druga vera sa Bilalom, ne mora se menjati ) i nemoj se sramotiti Majo, ne laži više. Sad ćeš ti na more da prošetaš kupaće kostime i desit će se nova "ljubav" za priču u Zadruzi. Žao mi je Majo što nema niko da te usmeri i "prisili" na život izvan rijalitija ( mama očito je da je nemoćna i nemože a otac je poludeo za tv kamerama i popularnošću ) , možda bi i ti u nečem uspelaa a ne da za par godina budeš samo bivša zadrugarka i devojka sa mmogo partnera ali bez ugleda i poštovanja. Žao mi te Majo, srljaš u propast sve dublje.8

Nera

17.07.2023 14:35

Ne ne vjerujem u ovo.Oni da se pridrzavaju islama ne bi pili kao stoke i kleli se Bogom a lagali .Oni nemaju veze sa islamom