ANĐELA NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA SE OPERE OD VEZE SA ZVEZDANOM: Njen novi potez će razbesneti Slavnića, čeka se njegov odgovor!

Autor:

Zadruga

13.07.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se momentalno oglasila, ne želi ni da čuje za Zvezdana!

ANĐELA NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA SE OPERE OD VEZE SA ZVEZDANOM: Njen novi potez će razbesneti Slavnića, čeka se njegov odgovor!

Foto: ATA Images

Kako se Anđela Đuričić uslikala sa prstenom i time sve bacila u rebus, Crnogorka je odmah morala da se opravda i javno naglasi da se ne radi o vereničkom prstenu. Iako tvrdi da je u dobrim odnosima sa Zvezdanom Slavnićem, Đuričićeva na sve načine pokušava da se "opere" od njega i njihove veze.

Republika

Foto: ATA Images, Instagram, Shutterstock

 

Ona je momentalno objavila novi stori i svima stavila do znanja da je verenički prsten odstranjen sa njene ruke i da joj ni na pamet ne pada da nosi prsten koji joj je dat od strane nekoga. 

- Prsten o kom se polemiše toliko je ovaj i lično sam ga sebi kupila. Nikakav verenički prsten ne nosim, a kamoli što mi je neko kupio. Toliko - napisala je Anđela.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading