"DOVEŠĆU KLIJENTE SVEDOKA SARADNIKA IZ MESARE" Maja obrisala pod sa Aleksandrom, objavila ŠOK poruku iz telefona! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.07.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljušte prozivke ljutih rivalki!

"DOVEŠĆU KLIJENTE SVEDOKA SARADNIKA IZ MESARE" Maja obrisala pod sa Aleksandrom, objavila ŠOK poruku iz telefona! (FOTO)

Foto: ATAImages

Tokom sinoćne emisije "Narod pita" došlo je do žestokog prepucavanja između pobednice šeste sezone rijalitija "Zadruge", Aleksandre Nikolić i njene ljute suparnice, Maje Marinković.

Rasprava se, doduše, preko posrednika, s obzirom da je Maja slala poruke voditeljki Ivani Šopić, kako bi ih ona prenela Aleks koja je bila u studiju televizije Pink, ali kako je sada otkrila, njene reči nisu prenesene u celosti.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković instagram

- Moja poruka sinoć glasila je tačno ovako: "Vidim da debeli vepar tvrdi da sam ja njega zvala i slala poruke sa mog broja, slobodno može da ih pokaže. Znam samo da je isto to pričao i za Dalilu, pa se ispostavilo da je obrnuta situacija. Ja sam sa Bilalom 24/7, to za poruke je apsolutna laž. A što se Aleksandrine tužbe tiče, nema nikakvih problema, znamo već za nju da je često bila svedok saradnik dok je radila u mesari, pa joj to nije ništa stašno. A ja ću na sud dovesti njene klijente, s obzirom na to da joj je najstariji zanat vešta sposobnost. Pozdrav" - napisala je Marinkovićeva u svojoj objavi koja je podigla veliku prašinu.

Republika

Foto: ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

09.07.2023 14:15

Hahahahaha Bravo Majo !!