ORILO SE NA NOVOM BEOGRADU! Anđela rekla Zvezdanu da je TRUDNA, on pobesneo, urlali jedno na drugo, zidovi se tresli!

Autor:

Zadruga

16.06.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić van sebe nakon svađe sa Zvezdanom Slavnićem.

ORILO SE NA NOVOM BEOGRADU! Anđela rekla Zvezdanu da je TRUDNA, on pobesneo, urlali jedno na drugo, zidovi se tresli!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Anđela Đuričić posumnjala je da je u drugom stanju, a potpuni haos je nastao kada je rekla to svom dečku Zvezdanu Slavniću. Nakon što joj je on rekao da ne želi dete sa njom posvađali su se, a ona ne može da se oporavi.

- Anđeli je kasnila menstruacija, pa je pomislila da je u drugom stanju, što je i rekla Zvezdanu. Međutim, njegova reakcija je šokirala, mislila je da će biti srećan, a on je priznao da nije spreman za dete i da sad ne želi bebu i da ona odlučuje emocijama, a ne glavom. Anđela zaista mašta o velikoj porodici sa njim, dok on smatra da trenutno nisu u situaciji da stvaraju porodicu - nemaju krov nad glavom, nezaposleni su, nemaju nikakva primanja, a imaju i dug prema televiziji Pink. On joj je rekao da je najbolje da sad ne rađa dete, što je u prevodu značilo da treba da abortira - rekao je njihov komšija za Svet i dodao:

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić se posvađali

- Zvezdan želi da neko vreme žive zajedno, da vide kako im ide, dok Anđela želi da učvrsti tu vezu. Moki su od sreće krenule sute kad je čuo da bi mogao da dobije unuče, ali njeni roditelji je nisu podržali, za njih bi to bila katastrofa. Sreća što nije zatrudnela, jer da jeste, tek tada bi joj sve lađe potonule. Sad makar zna na čemu je i može da razmisli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
komsije

16.06.2023 14:03

Gde se jadna ubici i manijaku radaju deca

sasakoni1

16.06.2023 14:05

Sta je ocekivala nije mi jasno.

Melanija

16.06.2023 19:07

Opet neutemeljene pretpostavke. Zvezdan je pošao sa Anđelom baš zbog toga da mu rodi dete. Ne postoji nikakav dug Zadruzi jer su se dogovorili sa Zvezdanom da iscenira situaciju za diskvalifikaciju. Zato nisu dali Ani pobedu već Aleks da bi Zadrugu zapamtili po Pobednicom u svakom pogledu a ne gubitnicom. Ana je bila kivna isključivo na Anđelu jer će mu ona pružiti sva što ona nije i pružila je. Posao. Samo za ugovor 100.000 evra. Mirković će im dati sve, kao čovek koji je više puta gubio sve i dizao se kao feniks.

Vanja

16.06.2023 21:04

@Melanija - DA LI BI GOSPODJO POZELELA OSOBU KAO STO JE SLAVNIC ZA ZETA?