ŽESTOKI OKRŠAJ UŽIVO NA PINKU: Slađa i Marko izneli sav prljav veš, njihova vrela akcija izazvala je LOM u studiju!

Autor:

Zadruga

09.06.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković razvezao jezik, pa priznao da je bio intiman sa Slađom!

ŽESTOKI OKRŠAJ UŽIVO NA PINKU: Slađa i Marko izneli sav prljav veš, njihova vrela akcija izazvala je LOM u studiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić i Marko Marković

Potpuno neočekivano, u studiju je došlo do žestokog okršaja, kada je Slađa Lazić napala Marka Markovića, nakon čega su oboje izneli sav prljav veš.

Naime, Marko tvrdi da je Slađa želela se*s sa njim, te da je sada kivna zbog odbijanja, a ona je potvrdila da je bilo "vaćarenja" u Zadruzi:

- Da li je moguće da nisi ni u jednom momentu poželeo da odbraniš Staniju, kada ju je najstrašnije vređao Staniju, to je tvoja bivša devojka? - pitala je Slađa.

- Ja samo želim da kažem da me je Slađa zvala da idemo u toalet, iako je tada bila u odnosu sa Markom Smiljićem. Pa kad nije dobila ono što želi, sada priča ovako - govorio je Marko.

- Ja nisam želela da budem deo tog kokošinjca, žao mi je što nisam povela drugarice, da me brane. Marko je jedina muška sponzoruša u kući, da sam želela se*s, imala bih ga - branila se Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading