MAJA NASLEDILA 1.200.000 EVRA! Marinkovićeva ne sluti da pliva u BOGATSTVU!

Autor:

Zadruga

08.06.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nasledila je pravo bogatstvo od pokojnog dede.

MAJA NASLEDILA 1.200.000 EVRA! Marinkovićeva ne sluti da pliva u BOGATSTVU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Maja Marinković

Maja Marinković ušla je u veliko superfinale šeste sezone rijalitija ''Zadruga'', a pored automobila koji je čeka, Maja ni ne sluti da je postala bogatašica.

Naime, iako se nada njenoj pobedi, njen otac Radomir Taki Marinković je zadovoljan njenim ovogodišnjim ušešćem, a sada je otkrio da je pored automobila marke BMW čeka i nasledstvo pokojnog dede.

- Maja je od pokojnog dede nasledila plac od 90 ari u naselju Braće Jerković. Njegova trenutna vrednost je, kako su mi rekli, 1.200.000 evra - kaže Taki i dodaje da je nasledila i imanje sa kućom na Avali:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković dobila veliko nasledstvo

- Ostalo joj je i od pokojne bake, moje majke. Ima tu još nekretnina i šuma. Maja ne mora da brine. Ja sam se razboleo, imam visoku temperaturu, a od jutro pijem vitamine kako bih se oporavio za večerašnje finale. Maja je prva ušla u "Zadrugu", pa očekujem da poslednja izađe - zaključio je on za Kurir.

 BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading