ZADRUGA OD PONEDELJKA NEĆE BITI ISTA: Krenuo Anin pakleni plan za Zvezdana, Anđela ne sluti kakav joj se HAOS sprema!

Autor:

Zadruga

21.05.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će se promeniti u Beloj kući ako Ćurčićeva osvoji više glasova od Brendona večeras!

ZADRUGA OD PONEDELJKA NEĆE BITI ISTA: Krenuo Anin pakleni plan za Zvezdana, Anđela ne sluti kakav joj se HAOS sprema!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo, Pixabay.com

Pre tačno 20 dana Ivan Marinković je postao vođa. Istog dana je za svoja dva potrčka odabrao Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića, ali je Ćurčićeva odbila da ide u izolaciju jer je on bio u vezi sa Majom Marinković. Stvari su se u međuvremenu promenile. Zvezdan je raskinuo sa Majom, a vratio se Anđeli Đuričić. Njih dvoje su boravili u sobi za izolaciju oko desetak dana, a sinoć je došlo do novog preokreta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana, Anđela i Zvezdan

Naime, Ana je odlukom zadrugara nominovana za izbacivanje i morala je da se useli u izolaciju. Đuričićeva i Slavnić su pokupili svoje stvari, kako bi napravili mesta za Anu i vratili su se u spavaću sobu i u svoj stari krevet.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan se vratili u spavaću sobu

Ćurčićeva i Zorica Marković su pre nekoliko dana istakle da su primetile da je Đuričićeva ponovo ljubomorna na Anu, a ona je izjavila i da će se mnoge stvari promeniti kad se Slavnić bude vratio u spavaću sobu. Ana će se večeras boriti za opstanak u "Zadruzi" sa Branislavom Radonićem Brendonom, a svi željno iščekuju da vidi kakav će to preokret uslediti kad i ona i Zvezdan budu spavali u istoj prostoriji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Razgovor Ane i Zorice
Podsećanja radi, Zvezdan je sa Anom pre nekoliko dana obavio razgovor nakon kratko raskida sa Anđelom. Oboje su tada plakali i pričali o stvarima koje ih bole, što je dobar deo publike shvatio kao uvod u njihovo pomirenje.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Razgovor Ane i Zvezdana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bojan

22.05.2023 05:07

Sve se vrti u zadruzi oko bivšeg robijaša ubice, kojeg non stop ta televizija potencira, pa nije čudo što se u Srbiji dešavaju takve stvari, a država na sve to šuti