KULIĆI NAMAGARČILI ZOLU: Bebica se oglasio, pa otkrio da nikada nije ni raskinuo sa Miljanom, a za ovo ne zna ni Marija!

Autor:

Zadruga

17.04.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Kulić sve radila u dogovoru sa Bebicom, Miljana nastavlja vezu sa Nenadom odmah posle Zadruge?!

KULIĆI NAMAGARČILI ZOLU: Bebica se oglasio, pa otkrio da nikada nije ni raskinuo sa Miljanom, a za ovo ne zna ni Marija!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zadrugari su danas imali priliku da dobiju "povratnu" od svojih najbližih, koji su im se obraćali putem čestitke za Vaskrs, a Miljanu Kulić posebno je šokirala činjenica da joj Nenad Macanović Bebica nije poslao poklon ili bar neko pismo.

Otvoreno je priznala koliko ju je bivši dečko iznenadio ovim postupkom, a Bebica se momentalno oglasio i objasnio kako stoje stvari:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Zauvek je Bebica tu - napisao je Nenad na svom Instagram profilu.

Iako smo navikli da je Bebica uz Miljanu, bez obzira šta ona uradila i sa kim bila, ali Nenad je ponovo pronašao način da iznenadi sve i dokaže da čeka Miljanu i da planira nastavak veze odmah po njenom izlasku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Željko

17.04.2023 19:56

Smešni su. Bebuci se dopadaju i Miljana i njena mama.

Nada

17.04.2023 20:11

Kulićima nema spasa! Raskinula sa Zolom - šta ima veze. Međutim, jedino ispravno bi bilo da je rekla da ostavlja Zolu, ali da prevarant Bebica ode iz Niša i da ga ne zatekne u kuči!!! Ovako, ispada da su Kulići prevarili Zolu, a sve zbog para. Nadam se da če obe Kulićke ispasti mnogo pre finala, a posebno pre superfinala!!!!!!!!!!!

djole

17.04.2023 21:24

Blago onom ko rano poludi .. Kulici su, zajedno sa Bebicom, imali tu srecu