SLOVENKA NEĆE NI DA ČUJE ZA DETE ALEKS I CARA: Otkrila da njena ćerka ima druge planove, Filip o OVOME nema pojma!

Autor:

Zadruga

08.04.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka otkrila da li veruje u ljubav Aleksandre i Cara, pa priznala kakvu je grešku napravila prilikom vaspitavanja ćerke.

SLOVENKA NEĆE NI DA ČUJE ZA DETE ALEKS I CARA: Otkrila da njena ćerka ima druge planove, Filip o OVOME nema pojma!

Foto: printscreen/RTVPink

Čim se saznalo da Aleksandra Nikolić i Filip Car planiraju dete i neprestano rade na tome, oglasila se i Aleksandrina majka, Slovenka, koja smatra da njena ćerka priča gluposti i da od te priče nema ništa:

- Moja naivna Aleksandra, moje naivno dete, neiskvareno. Tako sam je vaspitala na moju žalost. Ona to priča, ali ja smatram da ona ima svoje planove u glavi koje treba da završi. Mislim da priča gluposti, od toga nema ništa - rekla je ona za Pink.rs.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Osvrnula se i na samu vezu Aleks i Cara, pa priznala da baš i ne veruje u njihovu budućnost, ali da je zanima samo sreća njenog deteta. Da podsetimo, dugo se govorilo da je baš njihova veza uzrok lošeg zdravstvenog stanja Slovenke, ali se čini da Nikolićeva ne razmišlja preterano o tome.

Ako je neko okej i dobar prema nekome, što ja ne bih bila za to? Ali oni čas mirna luka, čas ne. Neću više da se mešam, ona nije više ni mlada, ni luda, mislim da sama treba da odlučuje. Svakako stojim iza toga da je naivna i povodljiva - kazala je Slovenka.

Foto: ST/N. Mutić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

08.04.2023 22:52

Divna mama 😂