JURIO JE SOJKE I NIJE BRINUO O SINU: Vendi URNISALA Moku Slavnića! Popucao je po svim šavovima! KRIVOSLAVAC

Autor:

Zadruga

25.02.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Moku Slavnića pogodile su reči Vesne Vukelić Vendi, koja je negativno komentarisala njegovog sina Zvezdana Slavnića zbog ponašanja u "Zadruzi 6", pa ju je nazvao "takozvanom šatorskom pevačicom u pokušaju".

JURIO JE SOJKE I NIJE BRINUO O SINU: Vendi URNISALA Moku Slavnića! Popucao je po svim šavovima! KRIVOSLAVAC

Foto: Starsport

Bivši košarkaš Moka Slavnić je ovo izjavio u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, a pevačica mu je odmah uzvratila. 

- Moka više nije Moka nego Mlaka i tako ćemo ga zvati. Mlaka upada iz jame u provaliju. Nije mu dovoljna jama iz koje se do sad oglašavao nego hoće u bezdan i vidimo da je propao. U opštoj hipokrizi Mlaka nasrće kao prava kamikaza i traži kolektivnu odgovornost za svoj neuspeh kao oca, pedagoga, antropologa, sociologa... Popucao je po svim šavovima i ne treba da mu se češu uši jer je on glavni krivac za njegovog sina Zvezdana. Dakle, Zvezdan ne bi bio to što jeste da ga je Mlaka ispravno odnegovao - u dahu je izgovorila Vesna Vukelić Vendi, pa nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/KURIR TELEVIZIJA

Vesna Vukelić Vendi

- Ovaj čovek sa obrisanim osećajem stida i srama, Mlaka, jeste krivoslavac. Nije pravoslavac nego krivoslavac. Mlaka je, kako sam priča, veliki titoista, komunista i ostalo. A kada je neko krivoslavac onda ga svaki krivak strefi u životu, sve gleda kroz krivak i tako i razmišlja. S tim krivoslavljem jurio je sojke, bio raspušten, ulazio iz braka u brak, nije se bavio detetom i sada kao razvedenko javlja se iz Sokobanjske (locirao se da je tamo na lečenju) i reklamira svoj zečiji duh i odatle krivoslovi.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka Slavnić

- Mlaka nam je pokazao kakvi su plodovi tog krivoslavlja. Sadio je pirinač u Sahari i dobio je svoj rukodetelj i učinak. On je lekcija za narod i živi pokazatelj kakva je razlika između krivoslavca i pravoslavca. Pozdrav veliki od mene za Mlaku, a gospod je rekao "mlake ću ispljunuti" - zaključila je pevačica.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Daki

26.02.2023 05:06

Какав отац такав син. Ни један није фер и фин.

posmatrac

27.02.2023 17:38

Za razliku od tebe Moka je legenda , a ti niko i nista ekrem je tvoj nivo zabodi nos u svoj tanjir. Bila si i sa seseljem pogledaj samo nasta lice ti likovi i ko zna sve sakim .