PREVARIO ŽENU U ZADRUZI, PA OTKAČIO I LJUBAVNICU: Gruja progovorio o javnoj aferi i skandalima! Zato sam SAMOŽIV!

Autor:

Zadruga

08.01.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gruja otvoreno o javnoj prevari.

PREVARIO ŽENU U ZADRUZI, PA OTKAČIO I LJUBAVNICU: Gruja progovorio o javnoj aferi i skandalima! Zato sam SAMOŽIV!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevač Nikola Grujić je u prošloj sezoni rijalitija "Zadruga"javno prevario suprugu s učesnicom rijalitija, ali nakon završetka istog nisu ostali zajedno, čak ne ni u dobrim odnosima, pa su jedno drugome svašta izgovarali tokom učešća u emisijama.

Sada je osvrnuo na period kada je naišao na osudu javnosti i priznao da li se kaje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja u Zadruzi

 

Sve što radim u životu radim da bih bio srećan, zato sam samoživ, mislim, tako se pokazalo, iako ja ne smatram da je to tako. Tačno je da gledam uvek sebi da ugodim, pa i po cenu da se neko drugi ne oseća najbolje, ali se vodim emocijama i trenutnim osećajem-  izjavio je Gruja, a na voditeljkino pitanje da li se pomirio sa suprugom želeo je da izbegne odgovor.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja u Zadruzi

 

- Moje emocije trenutno su samo u muzici i samo bih o tome da pričam i da budem fokusiran na to. Nisam se pomirio sa ženom", poručio je u "Grand magazinu" i dodao:

"Uvek sam se vodio rečenicom 'ko zna zašto je to dobro', tako da ne znam da li bih sve isto radio kao i do sada. Možda bih promenio neke loše navike i izbore koji su me koštali, ali ključne stvari nikada. Osim zdravlja, samo želim da budem srećan - rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading