BRUKA I SRAMOTA! Zamenio me je običnom PROSTITUTKOM, ona mu je KARTA za opstanak: Tara OSULA PALJBU po Mateji zbog Mine! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.06.2022

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov osula paljbu po Mateji!

BRUKA I SRAMOTA! Zamenio me je običnom PROSTITUTKOM, ona mu je KARTA za opstanak: Tara OSULA PALJBU po Mateji zbog Mine! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Danas je 30. rođendan bivše zadrugarke Sandre Čaprić, te smo u poznatom prestoničkom restoranu među zvanicama zatekli Taru Simov koja je progovorila o prijateljstvu sa slavljenicom, kao i odnosu Mateje i Mine za koje smatra da mu je ona opstanak za rijaliti i da je samo strast:

- Dobre smo drugarice, ostale smo u super odnosima nakon Zadruge, želim joj svu sreću i srećan rođendan- rekla je Tara o slavljenici, pa istakla da je sramota što je Mateja nju zamenio prostitutkom:

Republika

Foto: Republika.rs

Tara Simov na rođendanu Sandre Čaprić

 

-Iskomentarisala sam bruka i sramota, dečko koji je važio za inteligentnog, dečka kojeg je sramota što je bio sa mnom, da bude posle mene sa prostitutkom, ne želim da komentarišem, a onda je otkrila da mu je Mina samo karta za opstanak:

-Ovo je viša neka strast, jer su predugo bili sami, a i Mina mu je opstanak u rijalitiju, sa Anđelom nije štimao, ovo mu je bio najbrži put za ostanak.- zaključila je Tara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tanja

02.06.2022 21:43

Zamenio narkomanku i klosarku sa curom koja je izasla iz blata u kome se Tara jos uvek valja.

Dr "Frojd"

03.06.2022 04:35

Mrtva trka izmedju vas dve koja je vece dno dna.