Bebica za godinu dana ZARADIO 5 MILIONA €?! Kulićeva otkrila DETALJE, a Zola NAJBRUTALNIJE PONIZIO Mariju i Sinišu: Čoliću je sve jasno, a PERJE će tek da LETI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.03.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji o navodnoj zaradi Nenada Bebice Macanovića.

Bebica za godinu dana ZARADIO 5 MILIONA €?! Kulićeva otkrila DETALJE, a Zola NAJBRUTALNIJE PONIZIO Mariju i Sinišu: Čoliću je sve jasno, a PERJE će tek da LETI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić otkrila je detalje o svom dečku Nenadu Macanoviću, koji navodno mnogo zarađuje od upitnog biznisa koji vodi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana kulić i njen dečko Nenad Macanović

Miljanin bivši dečko, Lazar Čolić Zola, komentarisao je svog rivala Nenada, zvanog Bebica.

- Ako je on toliko finansijski jak, i ako je stabilan kako Miljana priča, onda mi je iz te priče jasno zašto su ga toliko zavoleli Siniša i Marija - došao je do zanimljivog zaključka Zola.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljanin bivši dečko Lazar Čolić Zola

- Nemoj da lupaš. To nema nikakve veze sa tim - dobacio mu je odmah Nenad.

- Njegova firma je za godinu dana zaradila 5 miliona evra - pohvalila se Miljana.

- Nju ne zanimaju materijalne stvari - branio je dečko Kuliće.

- On je morao da odjavi firmu da bi ušao ovde i otac se toliko naljutio na njega. On uopšte nije imao potrebu da ulazi ovde. Moje reditelje uopšte to ne zanima. Moje roditelje zanima da ja budem srećna. A ja sa tobom (Zolom) uopšte nisam bila srećna, jer smo radili stvari koje smo radili - odmah je skočila Miljana, dok se Zola smejao na njenu konstataciju da njene roditelje ne zanima.

- Kako da budeš srećna kad te majka nazove i pita te koliko plaćaš Zoli k... Koja bi bila srećna - odbursio joj je Zola napadajući Mariju da je ona kriva za nesreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Veljko

17.03.2022 11:38

Opel laže. Majstori za klime ne zaradjuju mnogo. I to je sezonski posao preko leta.

Dr "Frojd"

17.03.2022 14:09

Ne zna se ko vise laze: "mamica" ili kcerka ? A i ovaj nije u vinkli cim se spetljao sa njima. A da toliko zaradjuju, zasto su Miljana i njen decko usli u rijaliti da zarade ? Hsjde, ne smarajte nas izjavama patoloskog lazova.

Zoka

17.03.2022 20:20

5 milliona cega. Ha ha ha majstor radiatorsssssss