Otkrivena tajna iz prošlosti SANJE GRUJIĆ: Sad je sve izašlo na videlo, pravila se fina, a ovo je sve vreme KRILA od JAVNOSTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.02.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuriči i Karić su rešetali pitanjima Sanju Grujić!

Otkrivena tajna iz prošlosti SANJE GRUJIĆ: Sad je sve izašlo na videlo, pravila se fina, a ovo je sve vreme KRILA od JAVNOSTI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić i Miki Đuričić su pokušali da provuku Sanju Grujić, zadrugarku poznatu kao bez dlake na jeziku, kroz šake, rešetajući je pitanjima.

Postavili su joj pitanje u kom peridou života je bila najjača riba, ona je potvrdila da je to bilo prošle godine, a onda su usledili komentari kako se ona više gleda u ogledalo nego što odgovara na pitanja novinarima, ali se Grujićeva snašla pa im brzinski odgovorila u svom stilu i izdominirala:

- Prošle godine sam bila baš brutalna, kao plava sam bila baš atraktivna, tako se gledam u ogledalo i ne bude mi dobro kada vidim samu sebe, ku*vinski sam izgledala kao plava, bilo mi je baš dobro tako.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading