DALILA I DEJAN POLJUPCOM OZVANIČILI POMIRENJE? Dragojevići ponovo zajedno, nije mogla da se skine sa njega! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.12.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević, sudeći po snimku, ozvaničili su njihovo pomirenje poljupcom.

DALILA I DEJAN POLJUPCOM OZVANIČILI POMIRENJE? Dragojevići ponovo zajedno, nije mogla da se skine sa njega! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poznato je da su Dalila i Dejan Dragojević od nedavno ponovo postali izuzetno bliski, zbog čega su mnogi zadrugari ostali u šoku, jer su shvatili da je sve do sada moguća njihova rijaliti igra, o čemu se i ranije spekulisalo. Međutim, ono što je sada sve šokiralo dodatno, jeste da su se Dejan i Dalila, sudeći po sninimku, poljubili na blic. Naime, dok su se smejali i šalili sa cimerima u prostoriji za pušenje, u jednom trenutku došlo je do strasnog zagrljaja bivših supružnika. 

Iako je Dejan govorio da do pomirenja nikada neće doći, normalno da je on popustio pred bujicom Dalilile igre, pa je pao i ponovo stupio u blizak odnos sa njom. Dok su se grlili, sudeći po snimku i zvuku, pao je i poznati ,,poljubac na blic". 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

- Nas dvoje smo kao rajsko cveće - zapevala je Dalila.

- Ne idem više u izolaciju, hvala Bogu - pohvalila se Dalila bivšem mužu.

Dejan i Dalila su se ovog jutra najviše smejali do sada, šalili i igrali na neki svoj način, a onda ga je ona pitala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević se poljubili

 

- Kako možeš da odoliš? - pitala je Dalila Dejana.

Nakon toga, bivši supružnici su se po svemu sudeći poljubili na blic.

Detaljnije u nastavku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Zana

18.12.2021 10:51

Zeni manipulatorki sada je potreban muz slino glupan da bi sebe oprala , da bi mogla da ode u svoje selo , da sto duze zavrte pricu i uzmu vise honorara, a ona zajedno sa njom da laje na ostale. Prepoznstljiv je ovaj duo po jezicinama, oholosti , cinizmu. . A, kada se " bura zbog njene preljube stisa " , opet ce ona muza slinu glupana da prevari, i , da ga na kraju ostavi. Iskoristice ga, a posle odbaciti kao upotrebljen toalet papir. Uostalom, zar zena manipulatorka nije JAVNO rekla da ga voli kao coveka, ali, NE KAO MUSKARCA .

Odgovori 41 0
Kaja

18.12.2021 11:06

Dalila, od sada, žena sa imenom - daj što daš makar to bio i Dejan - se nakon valjanja u blatu bluda, prevare, laži,pokvarenosti i zla ponovo javlja kao fatalna ljubav Dejana a on njena i to bez trunke stida ili pokajanja. To nemogu normalni i zdravi ljudi a vi istalo sami zaključite. Mića kaže da je podržava i oprašta joj pa se pitam štase desilo njemu posle Ede,Dragane, Lune,Slobe,Maje i Alena,Maje i Janjuša, Tare i Ša... I Mića nije izglasan za lažnog moralistu ili licemera? Da li se sve radi zbog novca ( što je krajnje gadljivo ) ili, vodite i Miću na terapiju. Đedović sigurno igra novu igru jer je izigran i povređen o Dejana a žena daj šta daš, ga je mnogo ponizilai rekla uvrede na Đedovićev račun. Đedović lako i brzo ne prašta pa ako nije nova stupica ili klopka za obnovljenu ljubav Dragojevića, onda i Đedovića na terapiju pošaljite. Janjuš nema obraza da ih napada jer je isto uradio, jedino razuma još ima razumni Karić i iskorištena pa ponižena (od strane bračnog para - nepara) S. Rešić. Svi ostali se okreću kako vetar puše a Matora ne liči na sebe. Ili je Matora beznadežno zaljubljena u Dalilu i nada se nečemu nekad ili je poludela kad joj je ona prijateljica. I Matoru na terapiju.

Odgovori 34 0
Ajduk

18.12.2021 11:31

A posle nekoliko dana evo nje opet u centru zbivanja. Sa istom ili novom idejom skandala.

Odgovori 29 0
Kosa

18.12.2021 13:03

A kada će da ostane "trudna" kao u Parovima?

Odgovori 19 0