PREDSTAVILA SE KAO PEVAČICA, A PENZIONERIMA PRODAVALA MAGLU! Otkrivamo čime se bavila diskvalifikovana Aleksandra, OVOME SE NIKO NIJE NADAO!

Autor: MAŠA KOMATINA

Zadruga

22.11.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Kostadinović je već na samom startu pokupila većinski deo simpatija od šire javnosti, a malo ko je znao, čime se ona bavila pre ulaska na imanje u Šimanovcima.

PREDSTAVILA SE KAO PEVAČICA, A PENZIONERIMA PRODAVALA MAGLU! Otkrivamo čime se bavila diskvalifikovana Aleksandra, OVOME SE NIKO NIJE NADAO!

Foto: printscreen/RTVPink

Peta, a u jedno i finalna sezona "Zadruge 5", počela je sa jako burnim dešavanjima, od rijaliti razvoda, do diskavalifikacija, sve je to ono što je poslednju sezonu najgledanijeg rijaliti formata u Srbiji, učinilo najgledanijom. 

Sa jedne strane, milionski auditorijum je imao prilike da se susretne sa poznatim rijaliti licima, a sa druge strane, bilo je i onih, i ne baš toliko poznatih, koji su mahom, ulazili kako bi sebi dali odskočnu dasku, a ujedno i promociju, ali kako to uvek biva u zatvorenom prostoru, rijaliti ume da učesnike, dovede do tačke pucanja.

Foto: Republika.rs

Aleksandra Kostadinović je pokupila brojne simpatije

Svojim šarmom i harizmom, Aleksandra Kostadinović je već na samom startu pokupila većinski deo simpatija od šire javnosti, prilikom ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima. Atraktivna brineta je sebe predstavila kao pevačicu u usponu, čiji je glavni cilj ulaska, zapravo promocija karijere, međutim, istina je pak malo drugačija.

Ekipa portala Republika.rs došla je u posed najekskluzivnijih detalja, koji se tiču Aleksandrinog života. Blizak izvor diskvalifikovane zadrugarke je otkrio do sada ne poznate detalje javnosti, o kojima niko nije slutio.

Foto: republika.rs

Aleksandra Kostadinović pevačica

- Aleksandra je kroz život promenila zaista dosta poslova, zadržala se najviše u prodaji, gde je čak ostavila, neopisiv trag. Radila je neko određeno vreme u jednoj kompaniji, koja se bavi disribucijom i prodajom, pomagala za invalide, masažera i slično. Njoj je to toliko dobro išlo, da je za u jednom mesecu ostvarila, čak preko desetine prodaja, što je ubrzo dovelo i do pozicije tim- lidera, u tom poslu najbitnija je komunikacija, što je njoj jako dobro išlo, a budimo  realni, to je sve prodavanje m*da za bubrege. Njen posao se sastojao, od obilaženja penzionera i promocije proizvoda, a sama radnja posla je zapravo bila na kućnim adresama. Ti proizvodi su bili izuzetno skupi, ali ona je bila jako dobar trgovac. Za to vreme provedeno tamo, retko ko je mogao po prodajama da joj parira - tvrdi izvor blizak zadrugarki, a potom se osvrnuo i na pevačku karijeru atraktivne brinete:

- Njoj pevanje predstavlja više strast i hobi, to nije nešto što je opipljivo, ona nije poput ovih poznatih, koji imaju tezge svako veče, mislila je da će joj rijaliti, pomoći u tome, ali nažalost, to se nije desilo, a želja za pevanjem, ju je koštala i posla - završava izvor ispovest za portal Republika.rs.

Pored pevanja, i ona je bila razlog Aleksandrinog ulaska na imanje!

Aleksandra Kostadinović je jednom prilikom otkrila da napolju ima devojku, već dve ipo godine. Njih dve živi zajedno i zbog toga je ušla u rijaliti kako bi njima pružila bolju budućnosti, u prvi mah ova ispovest izazvalo je čuđenje kod brojnih zadrugara, ali mnogobrojni pratioci Zadruge, su ovaj njen korak, dočekali sa oduševljenjem jer je jasno i glasno progovorila o onome, o čemu ljudi i nemaju toliko hrabrosti da pričaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading