MILICA KEMEZ SPREMILA BRUTALNU OSVETU: Nakon laži koje je otkrila odlučila da poravna račune - ZAVRŠIĆETE U BLATU!

Autor:

Zadruga

12.09.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez nakon što je saznala da su slagali da je molila da Tanju da povuče tužbu protiv Bore, odlučila da poravna račune!

Republika

Foto: youtobe/ Zadruga Official

Milica Kemez rešila da poravna račune!

 

Nakon što je Đole Kralj sinoć tokom ''Pitanja novinara'' otkrio da je Milica Kemez molila Tanju da povuče tužbu protiv Bore Santane, oglasila se Milica Kemez, koja je otkrila da će biti iznenađenja, jer je pripremila čak 40 tužbi.

- Ne treba se tući sa svinjom, oboje ćete završiti u blatu, ali svinja to voli.' Što se mene tiče imam 40 raznih tužbi, biće iznenađenja - poručila je Milica.

Podsetimo, nakon što je nedavno saznala da ima izraslinu na zidu materice Milica Kemez je odlučila da se posveti poslu i da ne razmišlja o bolesti.

Ona je nedavno pokrenula svoju modnu liniju koju je nazvala „Kemez Line” i trenutno pravi garderobu po narudžbini, ali na ovu la nije mogla da ostane ravnodušna pa se oglasila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading