Ivana želi da sačuva brak: Reperova žena ulazi u "Zadrugu"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, ulazi u "Zadrugu 4" da pomrsi konce Tari Simov i prekine njene pokušaje da osvoji njenog supruga i rasturi joj brak.

RepublikaFoto: Printscreen
Ivana i Nenad

Da je oženjeni zadrugar odlepio za kontroverznom starletom, govore pitanja gledalaca koja dolaze na adresu imanja u Šimanovcima skoro svakodnevno.

Snimci koje gledaju u toku emisije "Gledanje snimaka" takođe svedoče da se među njima nešto dešava. Kako bi spasla brak i stala na put javnoj preljubi, Ivana je pristala da za ogroman honorar uđe i rasturi započeto.

- Oni su pre početka rijalitija imali dogovor da se Ivana ne oglašava i ne daje izjave, šta god da se bude dešavalo u Beloj kući. Ni pod tačkom razno da ne ulazi niti potpisuje bilo kakve ugovore. Međutim, stvari između Tare i Ša su počele da se zahuktavaju i postaju ozbiljne. Oni se ne odvajaju, a Ivana ne može to više da gleda. Poludela je i nije znala šta da radi. Onda je usledila opasna finansijska ponuda čelnika Pinka - kaže Ivanina drugarica, pa napominje da novac nije bio presudan da Ivana prihvati ulazak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

- Novac je svakako danas peko potreban svakome, pa i Ša je tamo jer mu treba novac, ali Ivana želi da mu sve kaže u lice. Sve je saznala o Tari, te je jasno da joj jedna takva kompromitujuća devojka nije sfera interesovanja. Ona će njemu predočiti šta je uradio i želi da proveri da li ima spasa njihovom braku ili je zaista toliko odlepio za Tarom - završava naš izvor.

Na pitanje medija da li ulazi u "Zadrugu", Ivana je bila zagonetna.

- Sve je moguće, razmišljam - rekla je ona.

Inače, Nenada Aleksić se u jednoj od sezona zbližio sa Draganom Mitar, ali je sve na vreme prekinuto jer je Ivana ušla na pola sata i uspela je da ga dozove svesti. Ovoga puta Ivani će trebati više vremena jer je očigledno da je njenog muža starleta uzela pod svoje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ša: Tara mi prija, ne mogu više protiv sebe!

Nenada Aleksić Ša pokušao je da pobegne iz "Zadruge" jer više ne može da krije ludu zaljubljenost prema Tari Simov.

Nakon ogromnog pritiska i napada od zadrugara da prizna osećanja, on je poleteo prema ekonomskoj zgradi u nameri da preskoči ogradu i krov, ali to ipak nije uradio. Čim se vratio, došao je do Tare u spavaću sobu i odmah legao do nje.

- Prija mi Tara, šta više hoćete od mene. Nosite se svi. Ne mogu više da se borim sa ovim, hoću da poludim - urlao je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
SvetlanaP

06.02.2021 06:53

Ova svaki put mora da udje u Zadrugu da vrati u normalu svog zabludelog muza. Svaka joj cast sto to trpi. Usput ona izgleda fenomenalno u poredjenju sa ovom motkom u teranju.

Odgovori 15 1
Psihijatar

06.02.2021 20:49

@SvetlanaP - Ahahahha bravo, baš tako, izgleda 15G mladja od njega

Anđel

06.02.2021 14:50

Ivana izgleda zaista fenomenalno.

MILAN

06.02.2021 18:43

TOLIKO IM JE DO PARA.