(VIDEO) MININ HAREM: Fatalna zadrugarka samo lupa recke!

Autor: Republika.rs

Zadruga

06.12.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voli sve što vole mladi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i svi njeni frajeri

Mina Vrbaški medijsku slavu je stekla nakon ljubavne afere sa folkerom Šakom Polumentom koja je izazvala veliku pažnju javnosti. To joj je bilo i ulaznica za popularni rijaliti.

U prvu sezonu "Zadruge" ušla je kao maloletnica i tada je želela da se "opere" od skandala sa folkerom, međutim, uradila je upravo suprotno.

Prvi seks pao je sa učesnikom Nemanjom Đerićem Đeksonom. Mini nije smetalo to što je Đekson imao vezu u rijalitiju sa Anđelom Vešticom.  Međutim, vreme je pokazalo da Đekson Minu nije shvatao ozbiljno i da sa njom ne želi ozbiljnu vezu.

Ona je utehu našla u drugom učesniku Tomi Paniću. Mina je i sa njim imala seks pred kamerama. U „Zadrugu 2“ Mina Vrbaški ušla je kao zauzeta devojka s obzirom da je nakon završetka prve sezone rijalitija našla dečka Igora Terzića.

Iako je rekla kako će mu biti verna, ovo obećanje je veoma brzo palo u zaborav. Mina je našla novog dečka u rijalitiju. Terzića je prevarila sa Jovicom Putnikovićem, učesnikom rijalitija. Nakon prevare, Mina je govorila da se kaje i da je mnogo pogrešila. Želela je da joj njen dečko oprosti prevaru. Međutim, čini se da se Mina nije dugo kajala, jer je odmah posle toga nastavila da uživa u ljubavi sa Jovicom i zaboravila na svog dečka u „spoljnom svetu“.


Mina je bila učesnica i treće sezone rijalitija "Zadruga". Njeno ponašanje se nije nimalo promenilo, već je ponovo pred kamerama pokazivala svoje znanje i umeće ispod "jorgan planine". 

 Prvi na redu bio je  Vladimir Tomović. Iako je Vladmir učesnik koji je promenio najviše devojaka u „Zadruzi“ Mina je uporno prelazila preko svega i pokušavala da pridobije njegovu pažnju samo za sebe.


Mina i Mensur imali su strastveni vezu pred njen ulazak u aktuelnu sezonu rijalitija, koja se još burnije završila, pod do sada još neotkrivenim okolnstima. U aktuelnoj sezoni "Zadruge" Mina ponovo žari i pali. Ona je imala vrelu avanturu sa Filipom Carom. Nije joj bilo strano ni ljubljenje i razmenjivanje nežnosti sa Franom. A potom je i potpuno odlepila za Đoletom Milutinovićem. Čini se da je ovo samo početak niza u ovoj sezoni rijalitija.

Mina je očigledno puna ljubavi za sve muškarce, a ponekad ih je teško i pobrojati. Svakako, nema sumnje da nas očekuje uzbudljivi nastavak rijalitija sa Minom i njenim muškarcima. Možda bi čak mogla porazmisliti i da sama krene baš u ovakav rijaliti projekat. Materijala za snimanje svakako ima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading