PREMINULA INFLUENSERKA: Nakon opasne operacije desila se SMRT!

Autor:

Zabava

22.03.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragične vesti!

PREMINULA INFLUENSERKA: Nakon opasne operacije desila se SMRT!

Foto: printscreen/Instagram

Meksička influenserka Elena Lara (31) preminula je samo dva dana nakon što je, prema navodima, uradila liposukciju. Prema informacijama, uzrok smrti mlade Elene bila je plućna tromboza. Elena je bila poznata po osnivanju skloništa za životinje Cuacolandia, gde je pružala utočište konjima, magarcima i drugim životinjama.

Elena Lara je osnovala Cuacolandia kako bi pružila utočište zlostavljanim životinjama, a njen rad je bio od velikog značaja za lokalnu zajednicu. Sklonište je bilo na ivici propadanja kada je Elena otvorila OnlyFans nalog kako bi prikupila sredstva za očuvanje ovog važnog mesta za životinje.

Republika

Foto: printscreen/Instagram

Elena Lara

Regionalni guverner Pueble, Serhio Salomon, izrazio je duboko žaljenje zbog Elene Lare, ističući da je ona bila neumorni borac za dobrobit životinja. Njen doprinos u spašavanju hiljada konja u uslovima zlostavljanja ostavlja trajni pečat na njenom životu i radu.

Guverner je obećao da će sklonište ostati otvoreno uz pomoć ministarstva za životnu sredinu, čime će se nastaviti Elanin rad i njena misija o zaštiti životinja.

U saopštenju skloništa za životinje potvrđena je Elanina smrt od plućne tromboze, uzrokovane ugruškom u plućima. Njen tim je saopštio ovu tužnu vest putem Instagrama, izražavajući duboko žaljenje zbog gubitka njihove predsednice i osnivača Cuacolandije.

Republika

Foto: printscreen/Instagram

Elena Lara

Elena Lara će ostati upamćena kao neko ko je posvetio svoj život zaštititi i pružiti pomoć životinjama u nevolji. Njen rad, posvećenost i borba za dobrobit životinja ostavili su dubok trag ne samo u lokalnoj zajednici, već i šire. Njeno nasleđe će živeti kroz nastavak rada skloništa Cuacolandia i nastavak njenog humanitarnog rada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading