UMRO SLAVNI GLUMAC IZ "RATOVA ZVEZDA!" Saopštene tužne vesti, evo šta se dogodilo neposredno pre njegove SMRTI!

Autor:

Zabava

13.03.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac iz serije "Ratovi zvezda“ preminuo nakon duge zdravstvene borbe!

UMRO SLAVNI GLUMAC IZ "RATOVA ZVEZDA!" Saopštene tužne vesti, evo šta se dogodilo neposredno pre njegove SMRTI!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

U 85. godini života, preminuo je legendarni glumac Majkl Kalver, poznat po svom nezaboravnom ulozi u popularnoj franšizi "Ratovi zvezda". Vest o njegovoj smrti potvrdili su njegovi agenti, izražavajući duboku žalost povodom gubitka dragog prijatelja i klijenta.

Majkl Kalver je imao izuzetno uspešnu karijeru koja se protezala preko 50 godina, tokom koje je ostvario značajne uloge u filmovima poput "Šerlok Holms", "Prolaz u Indiju" i "Tajna vojska". Međutim, njegova najupečatljivija uloga bila je ona u "Ratovima zvezda", gde je osvojio srca miliona obožavalaca širom sveta.

Početkom 2000-ih, Majkl se delimično povukao iz sveta glume kako bi se posvetio političkom aktivizmu, ostavljajući neizbrisiv trag i van filmskog platna. Njegovi agenti su istakli da je imao čast da predstavlja Majkla tokom poslednje decenije njegovog života, vodeći ga na brojne događaje posvećene "Ratovima zvezda" širom Velike Britanije i Evrope.

Jedan od vrhunaca Majklove karijere bio je susret sa obožavaocima na proslavi u Čikagu 2019. godine, kada je ostao bez reči videći red ispred sebe sa gotovo 200 ljudi koji su čekali da ga vide. Samo tri nedelje pre svoje smrti, Majkl je bio angažovan na potpisivanju ugovora kod kuće sa svojim prijateljima iz Elite Signatures.

Majkl Kalver će zauvek ostati upamćen kao nezaboravan glumac i veliki čovek, a njegova uloga u "Ratovima zvezda" će nastaviti da živi i nadahnjuje nove generacije širom sveta. Svojom harizmom i talentom ostavio je neizbrisiv trag u svetu zabave i ostavio prazninu koju će teško popuniti bilo ko drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading