TRAGIČAN ŽIVOT: Smrt Vitni Hjuston ŠOKIRALA javnost, a onda se ISTORIJA PONOVILA! Oni su preminuli od UTAPANJA!

Autor:

Zabava

11.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan pre 12 godina preminula je američka muzička legenda.

TRAGIČAN ŽIVOT: Smrt Vitni Hjuston ŠOKIRALA javnost, a onda se ISTORIJA PONOVILA! Oni su preminuli od UTAPANJA!

Foto: youtube.com/printscreen

Vitni Hjuston, čuvena američka pevačica i glumica koja je stekla slavu širom sveta, preminula je pre tačno 12 godina. Ona je 11. februara pronađena mrtva u hotelskoj sobi u Los Anđelesu.

Mediji su tada preneli vest da se čuvena pevačica utopila u kadi, a obdukcija je pokazala da je u krvi nesrećne žene pronađen kokain, te da se veruje da je doživela srčani udar, a da je utapanje usledilo kao posledica toga.

 

 

Samo tri godine kasnije ćerka muzičke dive Bobi Kristina pronađena je u Džordžiji, u kući prijatelja, baš kao i njena majka - u kadi bez svesti. Devojka je provela je u komi šest meseci i naposletku umrla u 22 godini.

Vlasnica raskošnog glasa koja je osvojila svet hitovima "I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)"  i "I Will Always Love You" borila se s raznim porocima - bila je zavisna od alkohola, marihuane, kokaina i tableta. Nekoliko puta je odlazila na odvikavanje, ali se uvek vraćala drogama. 

Negde 2009. sve je izgledalo bolje. Objavila je novi album "I Look To You" i rekla da pesme govore o promenama u njenom životu. Ipak, svi su primetili da njeni koncerti više nisu isti i da joj se promenio glas.

Republika

Foto: AP Matt Sayles

Metju Peri

Odlazak Vitni Hjuston rastužio je svetsku javnu scenu, koja je jednako teško primila vest o smrti o smrti zvezde serije "Prijatelji" Metjua Perija, koji je takođe preminuo od posledica utapanja. Ova neverovatna sličnost šokirala je mnoge.

Naime, Metju Peri je pronažen 28. oktobra bez svesti u svom domu, a patolozi okruga Los Anđelesa u svom izveštaju o autopsiji naveli su da se Peri udavio u džakuziju u svojoj kući. U izveštaju se navodi da je Peri preminuo od akutnih efekata anestetika ketamin.

Godinama se borio sa zavisnošću od lekova protiv bolova i alkohola, i više puta je boravio na klinikama za rehabilitaciju. U svojoj autobiografiji "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar“ otvoreno je govorio o svojim problemima sa zavisnošću i osnovao je centar za pomoć drugim zavisnicima u rehabilitaciji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading