POZNATI PEVAČ I GLUMAC TEŠKO RANJEN U GAZI! Helikopterom prebačen u bolnicu, pod stalnim NADZOROM LEKERA, njegova porodica VAN SEBE!

Autor:

Zabava

09.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno se nalazi pod sedativima, a njegov otac tvrdi da je van životne opasnosti.

POZNATI PEVAČ I GLUMAC TEŠKO RANJEN U GAZI! Helikopterom prebačen u bolnicu, pod stalnim NADZOROM LEKERA, njegova porodica VAN SEBE!

Foto: Instagram/Idan Amedi

Izraelski pevač i glumac Idan Amedi, poznat po ulozi u Netfliksovoj TV seriji "Fauda", nedavno je ranjen u Gazi gde se borio kao rezervista. Prema saopštenju njegove porodice, Amedi je prebačen helikopterom u medicinski centar Sheba u Tel Hashomeru gde je hitno operisan. Trenutno se nalazi pod sedativima i stalnim lekarskim nadzorom, ali njegov otac je potvrdio da mu život nije u opasnosti.

Republika

Foto: Instagram/Idan Amedi

Idan Amedi izraelski pevač i glumac

Naime,u video poruci koju je snimio neposredno pre incidenta, Idan Amedi je apelovao na zaustavljanje unutrašnjeg neslaganja među Izraelcima. Njegova poruka mira i jedinstva dobija posebno značenje u svetlu njegovog angažovanja kao rezerviste u Gazi.


Amedi je poznat i po svojoj ulozi u popularnoj TV seriji "Fauda", koja je stekla veliku popularnost kako u Izraelu, tako i širom sveta. Njegovo umetničko delovanje, kao i angažovanje u vojsci, čine ga važnom ličnošću koja privlači pažnju javnosti.
Republika

Foto: Instagram/Idan Amedi

Idan Amedi povređen u Gazi

Vest o Amedijevoj povredi izazvala je veliku pažnju javnosti, kako u Izraelu, tako i širom sveta. Brojni fanovi i kolege iz sveta zabave izrazili su svoju podršku i brigu za poznatog umetnika, nadajući se njegovom brzom oporavku.


Portal „The Times of Israel“ je prvi preneo vest o Amedijevoj povredi, naglašavajući ozbiljnost situacije i hitnu reakciju medicinskog tima. Prema informacijama portala „Klix.ba“, Amedi se trenutno oporavlja od operacije i nalazi se pod lekarskim nadzorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading