PREMINULA VELIKA ZVEZDA: Retka bolest joj uzela život u 53. godini!

Autor:

Zabava

09.01.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost iznenanađena tragičnom informacijom!

PREMINULA VELIKA ZVEZDA: Retka bolest joj uzela život u 53. godini!

Foto: Youtube

Australijska javnost je zavijena u crno nakon vesti o smrti voljene zvezde mjuzikla, Keli Dikerson, u 53. godini života. Njena borba sa multiplom atrofičnom sistemom, retkim neurološkim poremećajem, završila se tužno, ostavljajući iza sebe prazninu u svetu umetnosti.

Keli je prvi put primetila simptome MSA 2018. godine, kada su se javili niski krvni pritisak i usporen govor. Dve godine kasnije, tačnije 2020. godine, stigla je zvanična dijagnoza koja je označila početak teške borbe za nju i njene najbliže. Multipla atrofični sistem je poremećaj koji naročito utiče na krvni pritisak i motoričke funkcije, postepeno ograničavajući kvalitet života obolelog.

- Bilo je veliko zadovoljstvo biti tvoj prijatelj i agent. Pružala si toliko toga - izjavio je u početku objave na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Youtube

Keli Dikerson

Keli Dikerson je ostavila neizbrisiv trag u australijskom svetu mjuzikla. Njena talentovana režija i višestruko nagrađivani rad kao direktorka postavili su je među najcenjenije umetnike u ovoj oblasti. Njeno nasleđe će živeti kroz dela koja je stvorila i kroz uticaj koji je imala na kolege i publiku i sigurno niko neće moći da zaboravi.

Kroz ove redove, opraštamo se od Keli Dikerson, istinske umetnice čiji je talenat osvetlio pozornice i srca širom Australije. Neka njeno nasleđe u umetnosti i sećanjima na nju bude večno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading