PEVAČU OTKRIVEN TUMOR NA MOZGU: Hitno otkazao turneju, fanovi ZABRINUTI za njega!

Autor:

Zabava

06.01.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač otkazao turneju nakon što mu je otkriven tumor na mozgu!

PEVAČU OTKRIVEN TUMOR NA MOZGU: Hitno otkazao turneju, fanovi ZABRINUTI za njega!

Foto: Wikipedia

Poznati američki muzičar Majkl Bolton nedavno je operisan kako bi mu bio uklonjen tumor na mozgu, što ga je primoralo da obustavi svoju turneju. Kako su izvestili međunarodni mediji, Bolton se sada fokusira na oporavak nakon što je neočekivano otkrio zdravstvene probleme. U petak se obratio javnosti putem društvenih medija kako bi podelio vest da mu je tumor na mozgu otkriven pre praznika, što je dovelo do hitne operacije.

Objasnio je da je operacija uspešno obavljena i izrazio zahvalnost svom medicinskom timu.

- Želim da počnem tako što ću svima poželeti srećnu i zdravu novu godinu. Takođe želim da podelim s vama da je kraj 2023. doneo neka veoma neočekivana iskušenja. Neposredno pre praznika otkriveno je da imam tumor na mozgu, koji je zahtevao hitnu operaciju - napisao je 70-godišnji muzičar. 

- U narednim mesecima posvetiću svoje vreme i energiju oporavku, što znači da ću morati da privremeno obustavim turneju. Uvek mi je najteže razočarati svoje fanove ili odložiti nastup, ali radim naporno da što pre ozdravim i vratim se nastupima što je pre moguće - napisao je u saopštenju. 

Zaključio je izražavajući zahvalnost za ljubav i podršku koju su mu fanovi pružali tokom godina.

Morao je privremeno da obustavi svoje zakazane nastupe, uključujući koncerte u Floridi početkom februara. Takođe, koncerti u Kanadi, Švajcarskoj i drugim delovima Sjedinjenih Država takođe su bili pogođeni, a novi datumi još uvek nisu objavljeni. Ovaj neočekivani obrt događaja ostavio je fanove nestrpljivima da se vrati na scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading