GLUMAC PREMINUO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Svi će ga pamtiti po ulogama u KULTNIM SERIJAMA I FILMOVIMA!

Autor:

Zabava

03.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i publicista preminuo je u 80. godini života, nakon što mu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest!

GLUMAC PREMINUO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Svi će ga pamtiti po ulogama u KULTNIM SERIJAMA I FILMOVIMA!

Foto: Pixabay

Sveća

Veteranski publicista i glumac Miki Kotrel (80) preminuo je nakon što mu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest, a tužnu vest o njegovoj smrti saoptištila je njegova rođena sestra, Suzi Kotrel Smit. Preminuo je na Novu Godinu, u fondu za film i televiziju u Vudland Hilsu. 

2016. godine Miki je imao moždani udar, nakon čega je odlučio da živi sa svojom sestrom. 2019. godine odlučio je da se vrati u Los Anđeles. Vest o njegovoj smrti duboko je potresla sestru koja ga je pazila.

- Bio je najzabavniji brat ikada. Toliko lepih uspomena iz vremena kada sam bila dete - pevali smo zajedno, plesali, sve vrste zabavnih stvari koje su se dešavale sve vreme kada bio je u blizini... - napisala je ona na Fejsbuku.

- Bio je tako zabavan, pun života. Svaka žena u komšiluku ga je obožavala. Poznavao je svaki film ikada snimljen i svakog malog glumca koji je bio u filmovima. Bio je neverovatan. Mogla sam samo da mu postavim pitanje i on je uvek znao odgovor kada je u pitanju film - dodala je Mikijeva sestra za "Dedlajn".

Miki je imao i mnogobrojne male uloge tokom godina, a mnogi ga pamte po ulogama u filmovima "Moj privatni Ajdaho", "Šortbas", "Ed Vud" itd, kao i po ulogama u naučno-fanstastičnim serijama "Zvezdane staze: Sledeća generacija" i "Zvezdane staze: Vojadžer".

Njegovi prijatelji pamtiće ga i po žurkama koje je devedesetih organizovao tokom "Sandensa", ali i kao eksperta za gej istoriju Holivuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading