RIJALITI ZVEZDA NARUČILA UBISTVO SUPRUGA! Unajmila plaćenog ubicu za DVA MILIONA, sve priznala na sudu!

Autor: P. R.

Zabava

02.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ide iza rešetaka zbog stravičnog pokušaja da unajmi ubicu za svog muža!

RIJALITI ZVEZDA NARUČILA UBISTVO SUPRUGA! Unajmila plaćenog ubicu za DVA MILIONA, sve priznala na sudu!

Foto: Facebook / Planet / Profimedia

Tatjana Remli, poznata po svom učešću u propalom multimilionskom konjičkom šou programu u San Dijegu, priznala je da je naručila ubistvo svog supruga Marka Remlija i osuđena je na manje od četiri godine zatvora.

Naime, Remlijeva (43) priznala je krivicu za podsticanje na ubistvo na sudu u Viši sud u Visti u četvrtak, nakon što je pokušala da unajmi zajedničkog prijatelja da ubije svog supruga, prenose američki mediji. Ona je takođe priznala krivicu za posedovanje napunjenog skrivenog vatrenog oružja koje nije bilo registrovano na nju. Druga optužba povezana sa oružjem je odbačena kao deo dogovora o priznanju krivice.

Republika

Foto: Facebook/Tatyana Remley

Tatjana Remli

Tatjana je osuđena na tri godine i osam meseci zatvora. Uhapšena je u operaciji "mamac" u kafeteriji "Starbaks" u mestu Solana Bič u avgustu – oko mesec dana nakon što je njen suprug saznao da mu je ponudila milion dolara da ga ubije. Mark se obratio vlastima nakon što je saznao za zaveru od istog prijatelja koga je njegova supruga podmitila. Kako je dalje istakao istražiteljima, Tatjana je podmetnula požar u njihovoj kući nekoliko dana pre nego što je pokušala da organizuje atentat.

Incident se dogodio nakon što je par prošao kroz turbulentni 12-godišnji brak, tokom kojeg su organizovali multimilionski konjički akrobatski šou Valitar na Del Mar Fairgrounds u San Dijegu. Međutim, nakon samo nekoliko predstava, konjički spektakl je otkazan, ostavljajući izvođače i članove ekipe praznih džepova. Par je zatim podneo zahtev za razvod uz optužbe da su vršili nasilje jedno nad drugim, ali su nekoliko puta obnavljali svoj burni brak tokom godina.

Republika

Foto: Facebook/Tatyana Remley

Tatjana Remli

Prema jednom zahtevu za alimentaciju, "supruga doživljava ekstremne finansijske teškoće. Nije u mogućnosti da isfinansira svoje realne mesečne troškove od samo 12.000 dolara, a kamoli ono na šta je navikla od 50.000 dolara", navodi se u zahtevu. Prema šokantnom priznanju njene majke, Remlijeva je pretrpela užasno detinjstvo usled seksualnog zlostavljanja od strane člana porodice. Njen prvi suprug, Ken Vulkot, bivši suvlasnik NBA tima "Sijetl SuperSoniksi", pripisao je njene kontinuirane probleme tom detinjstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading