INFLUENSER PRONAĐEN ZAKOPAN U DVORIŠTU: Pojavili se jezivi detalji tragedije!

Autor:

Zabava

02.01.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenser Karlos Enrike Medeiros je pronađen mrtav u dvorištu svojih komšija

INFLUENSER PRONAĐEN ZAKOPAN U DVORIŠTU: Pojavili se jezivi detalji tragedije!

Foto: Printscreen/Instagram

Influenser Karlos Enrike Medeiros (26) je pronađen mrtav u dvorištu svojih komšija u širem krugu Sao Paula, nakon što je nestao u noći 25. decembra. Njegov nestanak je izazvao veliku zabrinutost među pratiocima na društvenim mrežama, a konačno otkriće njegovog tela je šokiralo javnost.

Prema informacijama sa sajta Terra.com, policija je naložila privremeno hapšenje para koji živi u istoj rezidenciji gde je pronađeno telo influensera. Muškarac, koji je bio prijatelj Karlosa iz detinjstva, i njegova devojka su osumnjičeni za umešanost u Karlosovu smrt.

Šef policije Luis Roberto Farija Helmajster je izjavio da je par tvrdio da je Karlos preminuo nakon srčanog udara izazvanog predoziranjem kokainom, dok je bio intiman sa devojkom. Par je navodno priznao da su zatim odlučili da zakopaju telo u dvorištu, jer nisu znali kako drugačije da postupe.

Karlosovo prisustvo na društvenim mrežama bilo je značajno, sa skoro 1,8 miliona pretplatnika na YouTube-u i preko 84 hiljade pratilaca na Instagramu. Poznat kao "Enrike Medeiros", stvarao je humoristički sadržaj koji je privlačio veliki broj ljudi. Pored zabavnog sadržaja, delio je i lične fotografije i video snimke, doprinoseći svojoj popularnosti i uticaju na mlađu populaciju.

Policija čeka rezultate izveštaja koji bi mogli da otkriju uzrok Karlosove smrti, dok javnost sa strepnjom iščekuje dalji razvoj događaja u ovom tragičnom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading